La 8 ani s-a casatorit cu o femeie de 61

Publicat pe 11.03.2013 la 14:15 Actualizat pe 11.03.2013 la 15:23

Un baietel de 8 ani din Tshwane, Africa de Sud, s-a casatorit cu o femeie in varsta de 61 de ani.

Acest lucru s-a intamplat deoarece micutul sustine ca fantoma unui stramos de-al sau i-a spus asta.

Familia baiatului i-a dat miresei 500 delire, urmand ca in ziua nuntii aceasta sa primeasca inca o mie.

Sanele Masilela si-a unit destinul cu Helen Shabangu in fata a 100 de invitati. Femeia este deja casatorita si are cinci copii.

Mama mirelui in varsta de 46 de ani, deci mult mai tanara decat mireasa, a declarat: „Este pentru prima oara cand se intampla asa ceva in familie. Sanele a fost botezat dupa bunicul sau care nu a avut parte de o nunta inainte sa moara, asa ca l-a rugat pe el sa se casatoreasca. A ales-o pe Helen deoarece o iubea. Aceasta nunta ii va face fericiti pe stramosii nostri. Daca nu am fi facut acest lucru, ceva rau s-ar fi intamplat in familie. Nu am o problema caci este dorinta stramosilor, iar noi stim ca ei vor fi fericiti.”

Sanele a fost fericit si nerabdator sa se casatoreasca, insa nu a semnat un certificat cu aleasa stramosilor si nici nu vor locui impreuna. Se vor intoarce la vietile lor normale.

Mirele spune ca vrea sa aiba o nunta asa cum se cuvine cu o femeie apropiata varstei sale atunci cand va mai creste: „I-am spus mamei ca vreau sa ma insor caci imi doream acest lucru. Sunt fericit ca m-am casatorit cu Helen, insa voi merge la scoala si voi invata bine. Cand voi fi mare ma voi casatori cu o femeie de varsta mea.”

Mireasa a declarat la randul ei: „Sunt casatorita si am cinci copii, insa stiu ca aceasta a fost vointa stramosilor, iar acum ei sunt fericiti. Este un ritual. Ne jucam doar, insa este un semn ca el se va casatori intr-o buna zi.”

Sotul adevarat al miresei spune: „Copiii mei sunt fericiti. Ei nu au o problema cu acest lucru, insa unii dintre membri ai comunitatii noastre au fost socati.”

Sursa: Liveleak.com

În articolul

La 8 ani s-a casatorit cu o femeie de 61

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x