Bat clopotele de nuntă! Meghan Markle, actrița din Suits, și Prințul Harry, își duc relația la un alt nivel

Publicat pe 14.12.2016 la 15:31 Actualizat pe 14.12.2016 la 15:49

Relatia lor devine din ce in ce mai serioasa!

hepta.ro

Relația actriței din Suits, Meghan Markle, cu Prințul Harry devine din ce în se mai serioasă. Dacă unii se așteptau ca idila lor să nu dureze prea mult, iată că cei doi le dau peste nas cârcotașilor.

Prințul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britani, și iubita sa, actrița americană Meghan Markle( actrița din serialul Suits, difuzat la Happy Channel), au fost văzuți cumpărând un brad de Crăciun la Londra.

Cei doi au plătit 65 de lire (77,4 euro) pentru un brad înalt de 1,8 metri, cumpărat luni de la 'Pine and Needles', un spațiu comercial din parcul Battersea, pe malul râului Tamisa.

Potrivit angajaților, prințul — al cincilea pe linia de succesiune la tronul Regatului Unit — și actrița din serialul 'Suits', au fost văzuți plimbându-se de mână înainte de a cumpăra bradul pe care Harry l-a urcat pe umăr.

"Au știut exact ce pom doresc, nu a fost un proces lung, au fost foarte prietenoși și agreabili", a declarat postului BBC, Zaqia Crawford, o angajată a centrului.

Relația dintre cei doi a fost confirmată luna trecută când palatul Kensington, reședința oficială a prințului, a publicat un comunicat în care se exprimă nemulțumirea prințului Harry față de hărțuirea la care este supusă Meghan din partea presei.

Cuplul s-a cunoscut în luna mai în Canada, în timp ce prințul promova Jocurile Invictus 2017 de la Toronto, oraș în care actrița locuiește pentru a participa la filmările serialului 'Suits' care au loc aici.

Nu este vorba de prima venire a lui Meghan în Marea Britanie, actrița a fost chiar găzduită la Palatul de Kensington, cunoscut drept reședința ducilor de Cambridge, William și Kate, conform mass-media britanice.

În articolul

Bat clopotele de nuntă! Meghan Markle, actrița din Suits, și Prințul Harry, își duc relația la un alt nivel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x