Mirela Boureanu Vaida, o viitoare mămică fericită, ne răspunde cu sinceritate curiozităților despre sarcină! Vedeta le oferă sfaturi utile tuturor graviduțelor!

Publicat pe 14.01.2015 la 11:15 Actualizat pe 14.01.2015 la 11:26

Prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", vedetă a Antenei 1, trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Mirela este însărcinată și așteaptă cu brațele deschise și emoție primul său copil

a1.ro

Prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", vedetă a Antenei 1, trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Mirela este însărcinată și așteaptă cu brațele deschise și emoție primul său copil.

  • În primul rând fizic, pentru că în acest moment am cu aproximativ 10 kilograme mai mult decât îniante şi sigur că se resimt. Nu am am aceeaşi voiciune dinainte, nu mai merg în pasul ştrengarului, sunt mai atentă cu ce mănânc, am grijă să fiu mai relaxată şi să îmi dedic timpul liber activităţilor care să mă liniştească şi să nu mă epuizeze mai mult. Şi, desigur, mi-am propus să mă enervez mai puţin.

    • Ce te-a surprins în această perioadă?

    M-a surprins faptul că am început să pun accent pe alte lucruri, în special pe cele ce ţin de mine, de interiorul meu, de viaţa mea personală şi de familia mea. Nu că nu aş fi făcut asta şi înainte, însă atunci aveam tendinţa să fiu mult mai dedicată muncii, vieţii profesionale.

    • Cum s-au resimțit cele nouă luni (esti o femeie însărcinată care a muncit non-stop) și ce sfaturi ai pentru femeile însărcinate?

    O spun cu mâna pe inimă că nici nu am simţit cele opt luni de până acum, tocmai datorită faptului că am fost mereu în activitate şi în vervă. Primul meu sfat, pentru viitoarele mămici, este să nu considere sarcina ca pe o povară sau o “boală”, pentru că, dimpotrivă, e un motiv de bucurie şi trebuie exploatată la maximum. Abia acum spun eu că se vede entuziasmul în tot ceea ce faci. În niciun caz nu trebuie să stea acasă, în vârful patului, să plângă la filme, mâncând popcorn şi căpşuni cu ciocolată.

    Chiar le recomand tuturor femeilor însărcinate, dacă le permite sarcina, aşa cum am avut eu norocul, să nu se simtă o povară pentru ele sau pentru cei din jur şi să nu renunţe la activităţile pe care le pot face încă. O femeie însărcinată are o mai mare motivaţie, simte că pluteşte, dincolo de greutatea fizică, bineînţeles, că totul capătă un sens şi în niciun caz nu trebuie înlăturată doar pentru că poate deveni mai “dizgraţioasă”, mai fără forme. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că întru în luna a noua şi încă sunt în activitate.

În articolul

Mirela Boureanu Vaida, o viitoare mămică fericită, ne răspunde cu sinceritate curiozităților despre sarcină! Vedeta le oferă sfaturi utile tuturor graviduțelor!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x