Secrete inedite pentru a-ti asigura frumusetea

Publicat pe 19.08.2011 la 19:11

Chiar nu trebuie sa dai sute sau chiar mii de lei pentru tratamente cosmetice de durata medie sau lunga, in saloane specializate, pentru a-ti asigura frumusetea. Poti avea singura grija de tine, iar sfaturile sau secretele care te vor ajuta sa faci acest lucru sunt aproape fara limita.

1. Spala-te cu apa infuzata de la ovaz integral


Calmant si antiinflamator, ovazul integral contine betaglucan, o solutie lichida care asigura sanatatea pielii. Pune intr-o carpa curata (de bumbac de preferat) o mana de fulgi de ovaz integral, strange-o bine, apoi scufund-o intr-un bol cu apa calduta. Stoarce apoi cu grija carpa in alt bol. Fa acest lucru de 4-5 ori, pana cand apa din vasul in care storci devine tulbure. Spala-te apoi pe fata si pe gat cu aceasta apa.


2. Unge-te cu ulei de avocado.


Este mai scump, intr-adevar, dar nu trebuie sa-l cumperi in cantitati mari. Acest tip de ulei contine o gramada de acizi grasi sanatosi, dar si vitaminele A, C si E, care protejeaza pielea. Unge-te pe fata cu 5-6 picaturi de ulei de avocado, freaca bine un minut, acopera-te cu un prosop si stai cateva minute pentru ca uleiul sa se infuzeze in pielea ta.


3. Fa dus cu nuci pisate.


Amesteca in blender 100 ml de ulei de masline, doua linguri de miere si 50 grame de nuci, nu insa la viteza mare, ci cat sa se marunteasca nucile. Intra apoi in cabina de dus sau cada, unge-te cu acest amestec, freaca-ti bine pielea, lasa apoi 2-3 minute sa treaca, dupa care spala-te cu un jet mediu de apa calda.


4. Freaca-ti parul cu oua.


Proteinele din oua asigura rezistenta si stralucire parului tau. Amesteca un ou cu doua linguri de ulei de susan, apoi freaca-ti parul cu acest amestec. Pune-ti apoi un prosop in cap, strange-l bine si stai asa 10 minute Dupa aceea, fara sa folosesti apa suplimentara, da-ti cu sampon apoi iti poti curata parul.


Foto: realbeauty.com

În articolul

Secrete inedite pentru a-ti asigura frumusetea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x