Trucuri pentru un machiaj perfect

Publicat pe 04.10.2010 la 15:40 Actualizat pe 04.10.2010 la 16:14

Trucuri pentru un machiaj perfect

Ai fi surprinsa sa afli cum fac make up artistii din culisele prezentarilor de moda ca rujul sa reziste cand hainele zboara peste cap in trei secunde sau sa ascunda oboseala evidenta a fetelor. Trucurile lor sunt mai simple decat crezi!

Pentru buze catifelate si un finisaj perfect, maseaza buzele cu o periuta de dinti, pentru a elimina celulele moarte inainte de a aplica rujul, care astfel nu se va mai usca pe piele.

Ca sa impiedici rujul sa „evadeze" prin ridurile fine din jurul gurii, plimba intai un balsam de buze (un strugurel, nu un gloss). Acesta va umple pliurile si va tine rujul la locul lui.

Vrei sa porti acelasi ruj si la sfarsitul mesei? Aplica un prim strat, apoi apasa pe deasupra un servetel subtire. Cu o pensula, pune putina pudra pe buze, peste servetel. Mai aplica un ultim strat subtire de ruj si vei vedea ca rezista cu succes.

Pentru buze pline, voluptuoase, aplica putin gloss argintiu sau auriu in centrul buzei inferioare: va crea iluzia de volum. Nu te bosumfla si nu tuguia buzele, fiindca pierzi instant „efectul Jolie".

Vrei sa stergi oboseala de pe ochi? Traseaza o dunga cu dermatograf alb sau nude chiar pe sub spranceana, estompand usor cu varfurile degetelor. Va avea efect de lifting instant, spatiul dintre sprancene parand mai mare, si ochii mult mai luminosi.

Ca sa nu se vada greselile, estompeaza linia precisa trasa cu dermatograful negru, maro sau gri folosind o pensula cu fard de aceeasi culoare. Va rezista si mai mult daca inmoi pensula in picaturi Visine.

Ca sa ai un look natural, dar sa ascunzi petele, aplica fondul de ten numai acolo unde este nevoie (frunte, nas, barbie) si estompeaza cu grija sa nu se vada delimitarea. Lasa-ti pielea sa straluceasca natural pe acolo pe unde se poate.

Degetul inelar este cea mai buna unealta de care ai nevoie pentru a aplica machiajul. Aratatorul are prea multa forta si va pune prea multa culoare ori va trage prea tare de piele, provocand aparitia ridurilor. Daca nu te descurci, foloseste o pensula, mai degraba decat un buretel.

Intinerire: cand aplici blush-ul, porneste cu pensula de la tample spre centrul fetei si nu de pe mijlocul pometilor spre tample, pentru ca fardul sa fie mai intens pe tample decat pe pometi. O sa vezi cat de mult te intinereste.

Fard de pleoape Deborah Hi-Tech, 38 lei
Perfect Stay Lip Tint & Balm de la Astor, pigment cu aplicator sub forma de carioca plus balsam de buze, 31,5 lei
Blush Bourjois, antialergenic, 47 lei
Fond de ten Collistar, umple si netezeste ridurile, 112 lei
Creion dermatograf alb BIO Logona, www.life-care.ro, 44,99 lei
Balsam pentru buze Everon de la Weleda, 21 lei
Pensule pentru fardul de ochi, Sephora, 40 lei


Citeste Revista Felicia

În articolul

Trucuri pentru un machiaj perfect

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x