Top 7 cupluri celebre care s-au indragostit pe platourile de filmare

Publicat pe 30.08.2012 la 17:07 Actualizat pe 30.08.2012 la 18:00

S-au cunoscut pe platourile de filmare in timp ce jucau roluri de indragostiti sau de dusmani pe viata. Dar nu a contat actiunea din fata camerelor de filmat, cat interactiunea din spatele lor. Acesti actori s-au indragostit in timpul filmarilor si nu s-au temut sa isi formalizeze relatia in viata reala.

1. Mila Kunis si Ashton Kutcher. Cei doi formeaza un cuplu de scurt timp, desi se stiu de ani de zile. Dupa despartirea de Demi Moore, Ashton a revenit la iubirea sa din adolescenta, atunci cand il juca pe Kelso in “That 70’s Show”, si anume Mila Kunis, care o juca pe iubita sa, Jackie.

2. Channing Tatum si Jenna Dewan. Ei par facuti unul pentru celalalt. Ambii dansatori, ambii frumosi si ambii protagonisti ai primului film din seria de succes, “Step Up”. Acolo, Tatum joaca rolul unui dansator de cartier, obisnuit sa faca breakdance si sa ia in deradere regulile dansului modern, iar Dewan este copilul-minune al Academiei de Dans Julliard, Nora Clark. Cuplul s-a casatorit in 2009.

3. Jennifer Garner si Ben Affleck. Doi actori preferati de regizorii de filme de actiune, insetati dupa adrenalina si devotati muncii lor, Garner si Affleck si-au dat seama imediat cat de potriviti sunt impreuna. Dupa despartirea notorie de J-Lo, Ben Affleck nu a ezitat si s-a casatorit cu Garner, actrita care i-a fost partenera in “Daredevil”. Cei doi au impreuna 3 copii.

4. Stephen Moyer si Anna Paquin. Atractia dintre cei doi, vizibila cu ochiul liber in fiecare episod dintre “True Blood”, s-a transformat rapid intr-o iubire adevarata. Canadianca si britanicul si-au legat destinele in 2010 si de atunci nu contenesc cu declaratiile de dragoste in presa.

5. Naomi Watts si Liev Schreiber. Actorii s-au intalnit la filmarile pentru “The Painted Veil”. In film, actrita isi insela sotul cu Schreiber; in viata reala, cei doi si-au fost dintotdeauna loiali unul celuilalt. Au inceput sa iasa in 2005, pentru ca apoi sa se logodeasca si sa aiba doi copii. Cei doi sunt casatoriti in prezent si par indragostiti ca in prima zi.

6. Penelope Cruz si Javier Bardem. Unul dintre cei mai apreciati actori latini la ora actuala, Javier Bardem, si-a cunoscut viitoarea sotie, Penelope Cruz, in 1992, cand au jucat impreuna in pelicula “Jamon, Jamon”. In 2008, cei doi s-au reintalnit pentru a filma “Vicky, Cristina, Barcelona” si doi ani mai tarziu, au oficializat relatia lor.

7. Rachel Weisz si Daniel Craig. Craig pare sa aiba sarmul lui James Bond si in viata reala, actorul reusind sa o cucereasca pe frumoasa Rachel Weisz, pentru ca apoi sa se casatoreasca cu ea. Weisz a petrecut 9 ani alaturi de regizorul Darren Aronofsky si a avut un copil cu el, dar o data ce l-a cunoscut pe Daniel Craig mai bine in thrillerul “Dream House”, actrita a realizat ca adevarata dragoste se afla la cativa metri departare.

În articolul

Top 7 cupluri celebre care s-au indragostit pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x