Afla ce program de fitness ti se potriveste in functie de zodie!

Publicat pe 15.04.2013 la 13:46 Actualizat pe 15.04.2013 la 16:53

Vrei sa te apuci de sport dar nu esti sigura ce fel de program de fitness ar face minuni in cazul tau. Zodia ta ar putea fi un indiciu. Afla daca ti se potriveste zumba, kickboxing, yoga sau inot in functie de ziua in care te-ai nascut!

Berbec

Esti razboinica zodiacului asa ca tu ai nevoie de un antrenament serios care sa iti consume surplusul de energie. Incepe un program care combina cardio pe intervale, artele martiale, dansul si yoga. IntenSati este un astfel de program - la finalul unei ore de acest gen arzi 800 calorii si iti detoxifiezi organismul, fara sa mai vorbim de faptul ca miscarile tale vor fi mai fluide si naturale.

Taur

Tu vrei (si ai nevoie) de ceva clar si eficient. Un antrenament pe interval va fi atat de intens incat iti va fi imposibil sa ignori febra musculara de a doua zi. In timp, un astfel de program te va ajuta sa dai kilograme jos si iti va intari musculatura.

Gemeni

Tu vrei sa iti faci prieteni si sa socializezi - chiar si atunci cand faci sport. Un sport precum tenisul iti va satisface atat latura competitiva cat si cea sociabila.

Rac

Unui semn de apa intotdeauna ii va face cu ochiul un sport practicat in acest mediu. Du-te la inot dar diversifica-ti programul: fa ture de bazin, mergi pe bicicleta sub apa apoi termina antrenamentul cu exercitii fizice subacvatice.

Leu

Tu adori distractia si muzica asa ca trebuie sa incorporezi aceste elemente si in antrenamentul tau sportiv. Mergi la o sesiune de Zumba si danseaza pana pici de oboseala. Asa vei da jos si prajiturile cu ciocolata de la petrecerea de aseara.

Fecioara

Targetul tau este zona abdominala. Alterneaza exercitiile de Pilates cu sesiunile de bellydancing, pentru o talie de viespe si o atitudine sexy cu care sa spulberi parerile preconcepute legate de fetele nascute in zodia ta.

Balanta

Atuul tau a fost dintotdeauna posteriorul. Mama Natura te-a inzestrat cu tot ce a trebuit in zona asta, dar nu te culca pe o ureche. Un posterior ferm este un posterior apetisant, asa ca apuca-te de kickboxing, un sport care iti va solicita foarte mult picioarele si fesele.

Scorpion

Tu esti sex-simbolul zodiacului asa ca de ce sa nu scoti in evidenta asta la bara? Foloseste-te de flexibilitatea si sex-appeal-ul tau innascut si mergi la sedinte de dans la bara. Un astfel de antrenament iti va solicita intregul corp.

Sagetator

Daca te afli in zodia sagetatorului avem doua cuvinte pentru tine: yoga si sauna. Vezi daca gasesti cursuri de Bikram Yoga in orasul tau, un tip de yoga care se practica in camere cu temperatura de 40 grade Celsius si 40% umiditate. Daca nu, pur si simplu obisnuieste-te sa mergi la sauna dupa cursul de yoga normal.

Capricorn

Capricornule, tie ti se potrivesc activitatile montane. Apuca-te de escalada - exercitiul iti va solicita bratele, picioarele si puterea de concentrare.

Varsator

In secret te mandresti cu picioarele tale ferme si puternice (si abia astepti sa vina vara pentru a purta haine scurte), iar ceilalti iti apreciaza sensibilitatea, empatia fata de cei mai putin favorizati de soarta. Programul perfect pentru tine? Un maraton in scop caritabil.

Pesti

Ti-a placut filmul "Lebada neagra"? Nu e de mirare! Izometria miscarilor de balet, care iti folosesc propria greutate, iti pot sculpta trupul asa cum visezi. Rezultatul? Muschi puternici, tinuta de model. Oricat de greu ar parea la inceput, daca lectiile de balet te vor face sa arati ca Natalie Portman si Mila Kunis, atunci merita.

foto: kanapedatos.blogspot.com

În articolul

Afla ce program de fitness ti se potriveste in functie de zodie!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x