Ai ținut CARTOFII la frigider sau congelator? Iată de ce n-ar mai trebui să comiți vreodată acesată IMENSĂ GREȘEALĂ
Publicat pe 07.04.2016 la 16:29 Actualizat pe 07.04.2016 la 16:33
De obicei, este bine ca alimnetele să fie depozitate la frigider sau congelator, însă, în cazul unora, această practică trebuie evitată!
De obicei, este bine ca alimnetele să fie depozitate la frigider sau congelator, însă, în cazul unora, această practică trebuie evitată!
Potrivit specialiștilor în nutriție, evitați să vă păstrați cartofii într-un astfel de loc, deoarece amidonul conținut de aceștia se transformă în zahăr. Apoi, prin gătire, aceștia produc substanța denumită ”acrilamidă”, considerată cancerigenă! Acesată substanță se găsește, de obicei, în producția de hârtie, vopsea sau materiale de plastic!
Așadar, păstrați cartofii într-un mediu răcoros, dar niciodată în frigider ori congelator!