Cele mai bune părți ale alimentelor, pe care de obicei nu le mănânci
Publicat pe 04.03.2014 la 14:26 Actualizat pe 04.03.2014 la 14:56
Din punct de vedere al sănătății, anumite părți ale legumelor și fructelor ar trebui consumate și nu aruncate, întrucât acestea sunt bogate în vitamine
Din punct de vedere al sănătății, anumite părți ale legumelor și fructelor ar trebui consumate și nu aruncate, întrucât acestea sunt bogate în vitamine. Mai mult de atât, am economisi mâncarea care se pierde frecvent.
1. Coaja de măr este bogată în antioxidanți, care sunt extrem de benefici pentru plămâni și pentru buna funcționare a creierului.
2. Coaja de portocală. Deși nu te-ai fi gândit să o mănânci, portocala conține în coaja sa o substanță care scade colesterolul.
3. Coaja de pepene roșu ajută mușchii și îmbunătățește performanța atletică.
4. Coaja de cartof este extrem de bogată în fibre, vitaminele B și C, calciu, fier și potasiu.
5. Semințele de dovleac sunt și ele o doză excepțională de magneziu, fiind benefice împotriva osteoporozei, durerilor de cap sau problemelor cu inima.
Sursă: Huffington Post