Dietele bizare ale vedetelor: pe baza de otet, mancare de bebelusi sau placenta

Publicat pe 01.12.2012 la 13:14 Actualizat pe 10.12.2012 la 10:59

Megan Fox - dieta cu otet

Vedetele ar face orice ca sa slabeasca cand se apropie un turneu muzical, o defilare sau un film. Unele se vor infometa, altele vor apela la alimente bizare si cateva dintre ele vor gasi solutii... ingenioase. Iata care sunt cele mai ciudate diete ale vedetelor:

DIETA...

Cu smoothies: Jessica Simpson a incercat o dieta drastica de slabit dupa nasterea fetitei ei, bazata doar pe smoothies. Aparent, Simpson obisnuia sa bea cate trei smoothies/zi, impreuna cu doua gustari sanatoase in primele cinci zile. Regimul continua cu doua smoothies/zi alaturi de doua gustari si o masa sanatoasa pentru urmatoarele cinci zile, reducand numarul bauturilor la una pe zi cu doua gustari si doua mese/zi, in ultimele cinci zile.

Cu otet: Brr, varianta dietetica a lui Megan Fox iti da fiori pe sira spinarii. Frumoasa vedeta spune ca atunci cand vrea sa slabeasca bea cateva shoturi (!) de otet. Lichidul detoxifiaza organismul si previne retentia de apa in corp. Suna ideal, daca reusesti sa treci de gustul oribil.

Ingerasilor Victoria’s Secret: Fotomodelele care defileaza pentru show-ul VS sunt poate cele mai frumoase femei din lume, dar fac sacrificii enorme pentru a fi in forma. Adriana Lima a marturisit ca inainte de show, timp de noua zile, bea doar shake-uri proteice si ia suplimente de vitamine si minerale. Nu mananca nimic solid. Iar cu 12 ore inainte de prezentare, nu se atinge de apa – deloc.

Lui Natalie Portman pentru “Lebada Neagra”: Natalie Portman a fost dintotdeauna o mignona slaba, dar pentru rolul sau de balerina din filmul “Lebada Neagra” a trebuit sa dea jos 10 kilograme! Ca sa isi atinga obiectivul, actrita a consumat doar 1200 calorii pe zi (necesarul de calorii pentru o femeie adulta este putin mai mult de 2000 kcal) si a lucrat la sala de fitness pana la extenuare. Mai precis, petrecea zilnic intre 5-8 ore antrenandu-se la sala, exersand miscari de balet si inotand.

Pe culori, timp de 7 zile: Dieta incearca sa ii convinga pe oameni sa introduca mai multe fructe si legume in dieta lor. Christina Aguilera a urmat dieta pe culori; aceasta presupune sa mananci in fiecare zi, timp de o saptamana, alimente dintr-o anumita culoare. Incepi cu alb (lactate), apoi treci la rosu (ardei gras, carne), verde, oranj, mov, galben si tot asa.

Doar cu lichide: Cand rolul din “Dreamgirls” a presupus cateva kilograme in minus, Beyonce a apelat la “The Master Cleanse”. Cantareata i-a spus lui Oprah ca a baut un cocktail din suc de lime sau lamaie, sirop de artar, piper cayenne si apa de 6 - 12 ori pe zi, alaturi de legume, timp de 14 zile. Asta da ambitie!

Cu mancare de bebelusi: La un moment dat, Gwyneth Paltrow a golit rafturile de mancare pentru bebelusi din magazine doar ca sa slabeasca. Dieta cu piure de legume si alte preparate pentru bebelusi ar trebui sa iti detoxifieze organismul si sa te ajute sa nu te mai ingrasi, avand in vedere ca fiecare recipient contine in jur de 100-150 calorii.

Mizerabililor: Anne Hathaway s-a infometat ca sa o intruchipeze cat mai fidel pe Fantine in “Les Miserables”. Dieta ei a constat din doua patratele de pasta de fulgi de ovaz zilnic. Atat. Actrita spune ca a reusit, in acest mod, sa dea jos 7 kilograme, desi a fost o miscare “nebuneasca”.

Cu placenta: Actrita January Jones este o femeie curajoasa. In timp ce altele ar fi oripilate de aceasta idée, ea a cerut sa-i fie transformata placenta (dupa nasterea fiului sau) in pastile, pe care sa le inghita periodic. Placenta contine un nivel ridicat de hormoni care reduc dimensiunile uterului, aducandu-l la starea dinainte de nastere. Abdomenul isi recapata forma plata.

Fara restrictii la vicii: Dieta care iti permite sa consumi ce vrei, cand vrei, mai ales alcool, putea fi urmata doar de o celebritate: Lady Gaga. Cantareata a spus in nenumarate randuri ca nu se abtine de la nimic, in schimb consuma alcool des si lucreaza la sala zilnic. Mai greu cu alergatul pe banda in linie dreapta…

foto: hepta.ro

În articolul

Dietele bizare ale vedetelor: pe baza de otet, mancare de bebelusi sau placenta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x