Este un fel de mâncare adorat de români! Află cât de dăunători sunt cartofii prăjiți cu brânză rasă!
Publicat pe 11.08.2014 la 15:29
Cartofii prăjiţi sunt preferaţii românilor. Sunt uşor de făcut şi delicioşi mai ales combinaţi cu brânză rasă. Totuşi, rezultatul unei astfel de gustări este catastrofal
Cartofii prăjiţi sunt preferaţii românilor. Sunt uşor de făcut şi delicioşi mai ales combinaţi cu brânză rasă. Totuşi, rezultatul unei astfel de gustări este catastrofal.
Ştim deja că prăjelile nu sunt deloc sănătoase. Cartofii îmbibaţi cu ulei nu sunt altceva decât boală curată. Consumaţi cel puţin o dată pe săptămână, cartofii prăjiţi duc la reşterea colesterolului şi implicit la blocarea arterelor, pot provoca diabet şi boli ale inimii.
Află AICI motivele pentru care NU trebuie să îmbini aceste alimente