Este una dintre cele mai DE TEMUT boli! Află cum să te protejezi de Alzheimer cu un SIMPLU ingredient!

Publicat pe 24.03.2015 la 16:18 Actualizat pe 24.03.2015 la 17:00

Dacă întrebi numeroși doctori, îți vor spune că nu există leac pentru această boală. Dr. Mary Newport îi contrazice, însă. Atunci când soțul său a fost diagnosticat cu Alzheimer la vârsta de 51 de ani, ea a început să cerceteze și să înțeleagă mai bine ce i se întâmplă și cum poate opri procesul

Dacă întrebi numeroși doctori, îți vor spune că nu există leac pentru această boală. Dr. Mary Newport îi contrazice, însă. Atunci când soțul său a fost diagnosticat cu Alzheimer la vârsta de 51 de ani, ea a început să cerceteze și să înțeleagă mai bine ce i se întâmplă și cum poate opri procesul.

Medicația tradițională nu funcționa, făcând doar ca boala să se accelereze. Nu a trecut mult și deja nu se mai putea lega singur la șireturi, astfel că Dr. Newport a ajuns la gesturi disperate.

Uleiul de nucă de cocos a fost soluția! Femeia a început să îi administreze câte patru lingurițe de ulei, zilnic, iar efectele au fost imediate. Bărbatul a devenit mai agil și a reînceput să citească, să poarte conversații și să se lege singur la pantofi.

În încercarea de a găsi o soluție permanentă, Dr. Mary a cerut ajutor de specialitate pentru cercetarea sa. După ceva timp, i s-a oferit undă verde să studieze 65 de indivizi cu Alzheimer moderat. Ea studiază cum funcționează uleiul de cocos și ce impact are asupra celor care suferă de această boală.

Pentru a funcționa normal, creierul are nevoie de grăsime și glucoză, acestea fiind considerate combustibilul. Studiile au arătat că dietele sărace în carbohidrați și grăsimi, pot influența negativ creierul.

Uleiul de cocos este bogat în cetone. Acestea sunt moleculele pe care creierul le folosește pentru a produce energie atunci când nu are suficientă glucoză. Medicul consideră că astfel soțul său a fost ajutat de uleiul de cocos. Creierul său nu mai folosea glucoza și grăsimea, iar în absența lor, cetonele au umplut golul.

Așteptăm cu nerăbdare rezultatele studiului. Între timp, nu ar strica să introduceți în dieta dumneavoastră zilnică uleiul de cocos, mai ales dacă aveți antecedente în familie.

În articolul

Este una dintre cele mai DE TEMUT boli! Află cum să te protejezi de Alzheimer cu un SIMPLU ingredient!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x