Este una dintre cele mai DE TEMUT boli! Află cum să te protejezi de Alzheimer cu un SIMPLU ingredient!
Publicat pe 24.03.2015 la 16:18 Actualizat pe 24.03.2015 la 17:00
Dacă întrebi numeroși doctori, îți vor spune că nu există leac pentru această boală. Dr. Mary Newport îi contrazice, însă. Atunci când soțul său a fost diagnosticat cu Alzheimer la vârsta de 51 de ani, ea a început să cerceteze și să înțeleagă mai bine ce i se întâmplă și cum poate opri procesul
Dacă întrebi numeroși doctori, îți vor spune că nu există leac pentru această boală. Dr. Mary Newport îi contrazice, însă. Atunci când soțul său a fost diagnosticat cu Alzheimer la vârsta de 51 de ani, ea a început să cerceteze și să înțeleagă mai bine ce i se întâmplă și cum poate opri procesul.
Medicația tradițională nu funcționa, făcând doar ca boala să se accelereze. Nu a trecut mult și deja nu se mai putea lega singur la șireturi, astfel că Dr. Newport a ajuns la gesturi disperate.
Uleiul de nucă de cocos a fost soluția! Femeia a început să îi administreze câte patru lingurițe de ulei, zilnic, iar efectele au fost imediate. Bărbatul a devenit mai agil și a reînceput să citească, să poarte conversații și să se lege singur la pantofi.
În încercarea de a găsi o soluție permanentă, Dr. Mary a cerut ajutor de specialitate pentru cercetarea sa. După ceva timp, i s-a oferit undă verde să studieze 65 de indivizi cu Alzheimer moderat. Ea studiază cum funcționează uleiul de cocos și ce impact are asupra celor care suferă de această boală.
Pentru a funcționa normal, creierul are nevoie de grăsime și glucoză, acestea fiind considerate combustibilul. Studiile au arătat că dietele sărace în carbohidrați și grăsimi, pot influența negativ creierul.
Uleiul de cocos este bogat în cetone. Acestea sunt moleculele pe care creierul le folosește pentru a produce energie atunci când nu are suficientă glucoză. Medicul consideră că astfel soțul său a fost ajutat de uleiul de cocos. Creierul său nu mai folosea glucoza și grăsimea, iar în absența lor, cetonele au umplut golul.
Așteptăm cu nerăbdare rezultatele studiului. Între timp, nu ar strica să introduceți în dieta dumneavoastră zilnică uleiul de cocos, mai ales dacă aveți antecedente în familie.