GHIMBIRUL, minune la casa omului, dar şi OTRAVĂ! Iată în ce situaţii NU ai voie să îl consumi
Publicat pe 25.11.2015 la 13:29
Ghimbirul este cunoscut pentru beneficiile sale, însă există situaţii în care nu ar trebui consumat sub nicio formă
Ghimbirul este cunoscut pentru beneficiile sale, însă există situaţii în care nu ar trebui consumat sub nicio formă
Potrivit specialiştilor, în anumite condiţii consumul acestui condiment poate agrava starea de sănătate, dar înainte de a vedea concret care sunt situaţiile în care ghimbirul trebuie evitat, iată câteva dintre beneficii:
1. Ghimbirul reduce greaţă cauzată de rău de mişcare sau chimioterapie, congestia, durerile de cap, crampele, bufeurile şi indigestia.
2. Combate inflamaţia, problemele circulatorii, artrita şi febra.
3. Protejează ficatul şi stomacul.
4. Ameliorează arsurile la stomac.
Citește continuarea pe observator.tv