I-a uimit pe medici cu propriul remediu împotriva cancerului. Acestea sunt fructele care au ajutat-o să scape de boală

Publicat pe 27.08.2015 la 17:49 Actualizat pe 27.08.2015 la 18:37

Candice Mare Fox avea doar 31 de ani când a fost diagnosticată cu stadiul patru de cancer de tiroidă. Doctorii i-au dat mai puțin de cinci ani de viață. Ceea ce i-a uimit pe medici a fost gestul femeii

Candice Mare Fox avea doar 31 de ani când a fost diagnosticată cu stadiul patru de cancer de tiroidă. Doctorii i-au dat mai puțin de cinci ani de viață. Ceea ce i-a uimit pe medici a fost gestul femeii.

În 2011, Candice a descoperit o umflătură la nivelul claviculei care s-a dovedit a fi cancer. În ciuda tratamentelor inițiale, cancerul s-a răspândit la alte organe.

După ce și-a văzut două prietene murind de cancer, femeia a fost determinată să lupte împotriva acestei boli crunte, cu ajutorul unui tratament propriu. În ciuda sfaturilor medicale, Candice a refuzat chimioterapia în urma unor cercetări făcute chiar de ea.

Aceasta a decis să mănânce trei fructe de ananas pe zi, în fiecare zi. Femeia consuma și alte fructe precum grepfruit, lămâi, papaya, mere, banane sau kiwi. Candice a renunțat și la consumul de proteină animală. 6 luni mai târziu, stadiul patru de cancer dispăruse complet. Doctorii au avut un șoc să descopere acest lucru.

"Am învins cancerul prin înfometarea sa. Am citit că bromelaina din ananas, kiwi sau papaya distruge stratul de proteine al cancerului. Proteinele animale hrănesc cancerul iar atunci când consum mese grele, întreaga energie este direcționată către digestie, în loc spre vindecarea organismului.", a mărturisit femeia.

De asemenea, Candice a eliminat chimicalele din viața sa, scăpând de cosmetice, produse de curătat, a renunțat la fumat și a redus stresul.

În articolul

I-a uimit pe medici cu propriul remediu împotriva cancerului. Acestea sunt fructele care au ajutat-o să scape de boală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x