Mulți fac asta, dar nu știu cât de nociv este: ce se întâmplă dacă RECONGELEZI ÎNGHEȚATA după ce s-a topit?
Publicat pe 03.05.2017 la 13:15 Actualizat pe 03.05.2017 la 13:31
Inghetata poate deveni extrem de periculoasa daca este recongelata.
În trecut, îngheţata conţinea doar lapte, zahăr, fructe şi, poate, ouă. Astăzi, acest deliciu perfect pentru zilele toride poate conţine anumite ingrediente surprinzătoare. Citiţi cu atenţie eticheta şi, dacă vă întâlniţi cu aceste denumiri, mai bine vă preparaţi voi singure acasă.
Cristian Mărgărit, specialist în nutriție, a lansat un avertisment în privința celui mai consumat desert pe timp ce vară: înghețata.
”Înghețata, cu cât este mai bună, mai de calitate, mai cremoasă, are mai multe grăsimi, și, chiar, zahăr deci, calorii”, spune specialistul invitat la emisiunea „Prietenii de la 11”.
Dacă s-a topit, apoi a fost recongelată, înghețata devine periculoasă, avertizează specialistul!
La ce ingrediente să fiţi atenţi, care sunt ”înghețatele la modă” și care sunt contraindicațiile aflați din clipul alăturat.