Nu reuşeşti să slăbeşti? Încearcă o dietă în funcţie de zodie

Publicat pe 10.06.2015 la 13:10 Actualizat pe 10.06.2015 la 13:17

Zodia în care te-ai născut îţi defineşte temperamentul şi trăsăturile de caracter şi, implicit stilul de viaţă. Tocmai de aceea, ar trebui să ţii cont de ea şi atunci când vrei să slăbeşti.

Zodia în care te-ai născut îţi defineşte temperamentul şi trăsăturile de caracter şi, implicit stilul de viaţă. Tocmai de aceea, ar trebui să ţii cont de ea şi atunci când vrei să slăbeşti. Iată ce dietă ţi se potriveşte, în funcţie de zodie:

Berbec

Energic şi spontan, Berbecul are un metabolism care îl ajută să se menţină în formă. De aceea, se întâmplă rar ca o nativă din Berbec să se lupte cu kilogramele în plus. Totuşi, este indicat să eviţi mâncărurile bogate în grăsimi şi sosuri.

Taur

Niciun semn zodiacal nu este mai sedentar decât Taurul, iar dieta recomandată se bazează mai mult pe exerciţiile fizice. Pentru a slăbi un Taur are nevoie de exerciţii fizice regulate şi o vigilenţă dietetică. De asemenea, nu uita de lichidele care îţi vor tăia pofta de mâncare şi îţi vor oferi şi hidratarea de care organismul tău are nevoie.

Gemeni

Pentru Gemeni provocarea cea mai mare este a renunţa la mâncărurile tip fast-food şi la produsele de patiserie care îl îngraşă. Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal, crează-ţi o dietă pe bază de legume, seminţe, nuci şi iaurt.

Rac

Nativele din Rac obişnuiesc să mănânce pe fond emoţional, ceea ce nu le ajută deloc atunci când vine vorba de kilogramele în plus. Ca să scape de ele, trebuie să opteze pentru o dietă pe bază de legume la aburi şi fructe care nu fermentează.

Leu

Leii sunt născuţi cu o predilecţie către hiperactivitate, fiind caracterizaţi, de-a lungul unei vieţi, de stări de agitaţie duse până la nelinişte interioară. Aşa că, dacă eşti născută sub acest semn zodiacalai nevoie de diete echilibrate şi departe de excesele care te pot energiza prea tare.

Fecioară

Nativele din Fecioară se îngraşă atunci când mănâncă specialităţi variate aşa cum le place lor. Nu trebuie să renunţi la plăcerile tale culinare dacă eşti născută în această zodie, dar ar trebui să faci alegerile cele mai potrivite şi mai sărace în calorii.

Balanţă

Dacă o Balanţă se îngraşă, va reuşi să slăbească înapoi doar dacă îşi recâştigă echilibrul: sunt recomandate dietele dissociate bazate pe salate, carne albă şi supe.

Scorpion

Iubeşti tentaţiile culinare şi eşti aproape incapabil să alegi o dietă sau să o urmezi până la capăt, din pricina faptului că iei greu decizii. Alege o dietă vegetariană şi un program de fitness bine controlat de tine, detaliat, focusat pe părţile corpului care au nevoie de tonifiere.

Săgetător

Odată cu trecerea timpului, nativele din Săgetător sunt predispuse la îngrăşare, mai ales în zona coapselor şi a şoldurilor, şi dornice să experimenteze cât mai multe feluri de mâncare. Alege o dietă sănătoasă, pe bază de legume şi apă, şi mergi mult pe jos.

Capricorn

Dacă eşti Capricorn şi vrei să slăbeşti alege o dietă pe bază de fructe şi legume, completând-o cu un program de exerciţii fizice intense. Poţi încerca yoga în faza de menţinere şi ceva mai dinamic precum Tae Bo într-o primă fază, când vrei să te tonifici.

Vărsător

Când vine vorba despre mâncare, Vărsătorul nu are limite: îi place să inventeze preparate culinare, să amestece tot felul de produse pentru bucuria de a mânca spectaculos. Pentru că, în timp, o astfel de atitudine îi va afecta proporţiile corpului, Vărsătorul trebuie să practice constant sport: dans sau alergat în aer liber.

Peşti

Un nativ al acestei zodii slăbeşte foarte greu, în general. Trebuie să optezi pentru alimente precum ceaiul verde sau uleiul de in. În plus, trebuie să practici sport şi să mănânci porţii mici, dar dese.

În articolul

Nu reuşeşti să slăbeşti? Încearcă o dietă în funcţie de zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 mai 2024. Gemenii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
A plecat să studieze în Spania acum 10 ani şi n-a mai vrut să se întoarcă. Ce l-a dezamăgit cel mai mult pe Radu în România
a1.ro
Primele imagini de la cununia religioasă a lui Vincenzo Aiello. Fostul concurent de la Chefi la cuțite a pășit în fața altarului
HelloTaste.ro
Plăcintă cu cartofi și șuncă. Rețetă de plăcintă sărată, pentru gustări zilnice
Catine
Zodii care se despart în ziua de 28 mai 2024. Nativii care pun capăt unei povești de iubire
useit.ro
Nokia 3210 revine pe piață după 25 de ani. Cât costă și cum arată varianta din 2024 a telefonului legendar
as.ro
„Regina sufletului meu!” Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: „Te iubesc”
MediCOOL
Ce simptome apar când ai tensiune mare. Cum îți poți da seama că suferi de hipertensiune 
Spynews
Radu Mazăre este eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanței de la Tribunalul Ilfov
DeParinti
Sarcina după 35 de ani: riscurile implicate
MediCOOL
Nașterea naturală vs. nașterea prin cezariană. Ce e indicat să știi despre fiecare
HelloTaste
Batoane pufoase cu gem. Rețetă simplă pentru deliciul copiilor
x