Simptome ale CANCERULUI pe care nu ar trebui să le ignori!

Publicat pe 20.08.2017 la 18:26 Actualizat pe 17.11.2017 la 12:51

Vă îngrijorează durerile de cap sau petele de pe piele?

Vă îngrijorează durerile de cap sau petele de pe piele? Iată câteva simptome care indică probleme mai mari de sănătate.

Modificări ale urinei. Este de la sine înțeles orice fel de sânge sau de alte elemente în urină este un steag roșu care ar trebui să fie adus în atenția medicului dumneavoastră. Dar și numărul urinărilor ar putea fi, de asemenea, o problemă. Cu cât ești mai în vârstă, cu atât mai probabil că veți simți nevoia să faceți pipi mai des. Dar, dacă observați o creștere bruscă a frecvenței de călătorii la baie - mai ales pe timp de noapte - atunci ar putea fi timpul pentru a verifica lucrurile.

Modificări ale pielii. O nouă aluniță? Sau poate ai observat o aluniță veche pare să-și schimbe forma sau culoarea. Acest lucru ar putea fi un semn de cancer de piele și ar trebui să fie verificat de către medicul dermatolog imediat.

Roșeață a sânilor. Doamnelor, știți deja trebuie să faceți auto-examene lunare pentru a verifica nodulii în țesutul mamar, nu? Corect? Dar ar trebui păstrat, de asemenea, un ochi asupra modificării pielii, scurgeri mamelonare, și roșeață care ar putea fi un semn de boală.



Spotting. Acesta este un alt motiv de îngrijorare pentru doamne: O dată pe lună este destul de dificilă , dar dacă găsiți urme de pete între perioadele de mentruație, trebuie să spuneți medicului dumneavoastră.


Pierderea in greutate
. Dacă sunteți în proces de pierdere în greutate, acest lucru poate fi un semn că aveși rezultate. Dar dacă greutatea este în scădere fără vreun motiv, acest lucru poate fi un semn că aveți o problemă mai mare.

În articolul

Simptome ale CANCERULUI pe care nu ar trebui să le ignori!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x