VIDEO! Cum sa mananci pentru a arde repede calorii

Publicat pe 23.01.2011 la 15:35 Actualizat pe 23.01.2011 la 16:01

Cam toti am facut excese in perioada sarbatorilor, nu-i asa? Iar acum, cei care au pus un kilogram-doua, trebuie sa aiba grija la ce mananca. Afla cum iti poti stimula metabolismul si totodata, cum sa arzi mai multe calorii.

Cu alte cuvinte, este procesul prin care corpul nostru arde calorii. In cazul multor oameni, caloriile se ard usor, astfel incit pot minca aproape orice fara sa se ingrase. Altii, insa, au, un metabolism lenes si sunt predispusi la ingrasare. Dar si metabolismul poate fi stimulat. Prima regula: mai multe mese pe zi.

"Alimentatia fractionata, faptul ca mananci de mai multe ori pe zi, reprezinta un prim pas in a stimula metabolismul. Faptul ca ii dai organismului energie permanent, in felul acesta, face ca metabolismul sa funtioneze la cote mai inalte pe toata durata zilei", spune Damian Serban, medic nutritionist.

A doua regula: trebuie sa aiba grija la CE maninca. Fructele ajuta la buna functionare a metabolismului. Grapefrutul, de exemplu, favorizeaza chiar pierderea in greutate. Bun e si ardeiul iute.

Dar cel mai important mod de a stimula un metabolism lenes e, evident, sportul. Antrenorii ne recomanda orice tip de exercitii fizice, indiferent de locul in care preferam sa le facem.

Cu alte cuvinte, o dieta alimentara echilibrata si citeva exercitii fizice, pe saptamina, pot ajuta pe oricine sa aiba o viata sanatoasa si un corp armonios.

Sursa foto: myplasticsurgeonusa.com

În articolul

VIDEO! Cum sa mananci pentru a arde repede calorii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x