Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, despre cea mai mare experiență profesională: “Este ceva ce nu s-a mai făcut până acum!”

Publicat pe 08.02.2018 la 17:18 Actualizat pe 21.03.2018 la 17:18

Sambata, la “Povesti COOL”, de la ora 15.30, la postul de televiziune Happy Channel.

Ediția din această sâmbătă a emisiunii “Povești COOL”, difuzată de la ora 15.30, la Happy Channel, continuă seria interviurilor cu actorii din serialul “Fructul oprit”. Dacă de obicei, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt cei care intervievează, de această dată, ei au fost cei care au răspuns la întrebări, vorbind despre cea mai mare experiență actoricească pe care o trăiesc, “Fructul oprit”.

Unul dintre rolurile principale ale producției, care poate fi urmărită miercuri, de la ora 21.00, la Antena 1, îi aparține Cristinei Ciobănașu. Îndrăgita actriță îi dă viață Anei Caragea, o adolescentă de 17 ani. Ea a vorbit despre castingul pe care l-a susținut pentru acest personaj.
Mă bucur foarte mult că am fost acceptată să joc în acest proiect. Am fost la un casting extrem de greu, a fost provocator pentru mine. Am avut o competiție zdravănă, dar am dat tot ce am avut mai bun la casting și uite că am reușit și mă bucur tare mult! Este o realizare pentru mine!“, povestește Cristina în cadrul interviului care poate fi urmărit, sâmbătă, de la ora 15.30, la “Povești COOL”, de la Happy Channel.

Mă bucur că avem o echipă așa frumoasă! Sincer, proiectul este foarte frumos, promițător, scenariul este extrem de bun, munca în echipă este foarte mișto. Cel mai mult și cel mai mult, îmi place că oamenii sunt foarte happy , sunt foarte bucuroși să muncească și parcă nici stresul nu mai este așa de mare, atunci când lucrurile se fac cu drag.”, a mai completat ea.

Ce reprezintă fructul oprit pentru Cristina Ciobănașu? “Ceva ce este interzis și mi-aș dori să pot să am… Aș vrea să am controlul timpului.”, spune frumoasa actriță și prezentatoare.

În “Fructul oprit”, Vlad Gherman îl interpretează pe Ioan, un personaj cheie în povestea serialului. Proiectul i-a dat posibilitatea să joace alături de cel care i-a fost profesor. “Este ceva ce nu s-a mai făcut până acum!(…) Sunt și oameni noi, alături de care întotdeauna mi-am dorit să lucrez. Oameni, precum domnul Adrian Titieni care mi-a fost profesor la UNATC. Este un om extraordinar, îl știam de atunci, dar acum lucrând alături de el, am început să-l cunosc mai bine și pot să spun că este un super om!“, mărturisește Vlad.

Despre echipa de producție, acesta are numai vorbe de laudă. “Oamenii din echipă vin din lumea cinematografiei, au făcut foarte multe filme și străine, filmate atât în România, cât și în afara țării. Sunt oameni foarte profi!”, declară tânărul actor.

Interviul integral pe care l-au oferit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, poate fi urmărit de telespectatori la “Povești COOL”, sâmbătă, de la ora 15.30, la Happy Channel! Intră în poveștile Happy!

În articolul

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, despre cea mai mare experiență profesională: “Este ceva ce nu s-a mai făcut până acum!”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x