Horoscop 27 martie- 2 aprilie: Scorpion - Ai tendinţa să elimini orice şi pe oricine din calea ta, pentru a obţine ce îţi doreşti

Publicat pe 27.03.2017 la 08:06 Actualizat pe 27.03.2017 la 08:53

O saptamna in care Scorpionii se vor remarca: depinde de ei in ce mod!

Berbec

Pari a fi condiționat de ceea ce alții au nevoie de la ține. Ai parte de multe idei, simți nevoia să evadezi din starea în care te afli, însă poate că ar fi mai bine dacă ți-ai dedică aceste atuu-uri pentru a-i ajută pe cei din jurul tău-vecini, prieteni, rude mai indpartate, veri, frați, surori. Se păstrează atenționarea legată de modul în care tratezi cu superiorii ierarhici sau cu figurile autoritare din viață ta. Cu cât mai multă diplomație, cu atât mai multe șanse de a-ți remodela imaginea de războinic răsfățat.

Taur

Ceva nu funcționează în modul tău de abordare al situațiilor actuale în care ești implicat. Cu siguranță că te grăbești să tragi concluzii, dar poate că ar fi mai bine dacă ai folosi energia interioară pentru a-ți descoperi punctele slabe și pentru a-ți schimbă viziunea asupra vieții. Oricum, ții pentru ține ceea ce presupune a fi planuri de viitor, însă există oameni pe care nu îi poți păcăli. Și ar fi bine să nu te ascunzi atunci când ești pus în față faptului împlinit, riști să pierzi șanse viitoare. Incertitudinea nu te părăsește, cel puțin nu mai devreme de sfârșitul săptămânii.

Gemeni

Mai multă protecție decât acum nu ai mai avut de mult. Planurile tale de viitor se transformă de la o zi la altă, în timp ce părerea celorlalți nu mai contează foarte mult. Într-adevăr, chiar dacă ai foarte mult de lucru, iar responsabilitățile tale cresc de la un minut la altul, puterea și viteză cu care îți transformi viață, îi face invidioși chiar și pe cei mai buni tacticieni. Nu te grăbi să împărtășești cu alții experiențele proprii, și, în același timp, păstrează nealterată legătură cu Divinitatea. Comunică strict ceea ce trebuie să audă ceilalți.

Rac

Zonă ta de confort se îndepărtează de realitatea de zi cu zi. Carieră este din ce în ce mai importantă, la fel că și imaginea ta în față celorlalți. Deși ești foarte răbdător și îți îndeplinești îndatoririle cu conștiinciozitate, există undeva, în adâncul sufletului tău, o sămânța de război care începe să se dezvolte, marcând începutul perioadei schimbărilor tale, în special în ceea ce privește locul de muncă. Nu uită, cu cât muncești mai mult, cu atât te îndepărtezi mai mult de zonă ta de confort. Este un echilibru în toate și, cel mai bine ar fi să îl găsești și să îl păstrezi.

Leu

Este momentul să începi a investi din resursele pe care le ai pentru sănătatea ta și pentru a-ți creeă un ambient potrivit. De data această, familia este cea care te susține, spre deosebire de cei care îți sunt prieteni sau cunoștințe-oameni care fie habar nu au de ce anume ai nevoie, fie nu sunt bine intenționați. Îți este atrasă atenția și asupra chestiunilor de natură domestica, fiind necesar a te ocupă și de cei de acasă, nu doar de ține. Visele legate de viitor nu îți dau pace, iar imboldul de a începe ceva nou, cu o abordare diferită, este omniprezent în ceea ce te privește.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro.

În articolul

Horoscop 27 martie- 2 aprilie: Scorpion - Ai tendinţa să elimini orice şi pe oricine din calea ta, pentru a obţine ce îţi doreşti

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x