Ești în zodia Berbecului? Află cât de compatibil ești cu restul zodiacului!

Publicat pe 24.07.2015 la 11:59 Actualizat pe 24.07.2015 la 14:05

Chiar dacă nu ne vine să credem, astrele ne influențează adesea viața și mai cu seamă relațiile pe care le avem cu restul persoanelor din jur. Se pare că unele zodii sunt mai compatibile decât altele, în timp ce altele pur și simplu nu au ce căuta împreună

hepta

Chiar dacă nu ne vine să credem, astrele ne influențează adesea viața și mai cu seamă relațiile pe care le avem cu restul persoanelor din jur. Se pare că unele zodii sunt mai compatibile decât altele, în timp ce altele pur și simplu nu au ce căuta împreună.

Află ce compatibilități au Berbecii cu restul zodiacului și descoperă dacă se potrivesc:

Berbec - Berbec: O legătură pasională, ambele semne fiind de foc, cei doi fiind extrem de competitivi. Sociabili și dezinvolți, cele două semne zodiacale trebuie să își alinieze interesele și valorile.

Berbec - Taur: Poate fi frustrant. Energiile lor sunt diferite și se mișcă în mod diferit. Există în romantism și pasiune, care îi poate aduce împreună de fiecare dată.

Berbec - Gemeni: Există multe provocări, de vreme ce Berbecul acționează și Geamănul gândește. Au nevoie de dragoste împărtășită și un scop pentru a rezista.

Berbec - Rac: Dominat de către Lună, Racul poate fi uneori prea sensibil pentru Berbec, luându-le comentariile și acțiunile prea în serios. Trebuie să existe sacrificii din ambele părți.

Berbec - Leu: De vreme ce sunt semne de foc, cele două se sincronizează și se înțeleg bine, aproape ca printr-un cod pe care doar ei îl înțeleg.

Berbec - Fecioară: Poate fi o combinație dificilă. Ambii trebuie să învețe să lase de la ei.

Berbec - Balanță: Există o lipsă de armonie în acest caz. Trebuie să reușești să apreciezi calitățile fiecăruia.

Berbec - Scorpion: Pasiune și discuții clare, pe față, existând dragoste și respect reciproc între cei doi. Nu există însă loc pentru secrete.

Berbec - Săgetător: Aceste două semne de foc sunt precum doi magneți ai dragostei. Atâta vreme cât discută unul cu altul, sunt o combinație perfectă.

Berbec - Capricorn: Capricornul adoră entuziasmul și schimbarea pe care le aduce Berbecul, dar sunt total opuși. Au multe lucruri pe care trebuie să le învețe unul de la altul.

Berbec - Vărsător: Este un partener perfect pentru dragoste. Nici nu încape îndoială.

Berbec - Pești: Berbecul poate fi uneori prea dur pentru Peștele sensibil. Cei doi nu pot avea o relație în care să nu "se calce din când în când pe bătături".

În articolul

Ești în zodia Berbecului? Află cât de compatibil ești cu restul zodiacului!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x