Previziuni pentru 2015! Află ce îți rezervă anul viitor în funcție de zodie! Astăzi scorpion!

Publicat pe 23.12.2014 la 09:51

Află ce îți rezervă anul viitor!

Află ce îți rezervă anul viitor!

Predispoziții generale
Este un an în care poți răsufla ușurat, pentru că Saturn părăsește Semnul tău zodiacal. Chiar dacă în intervalul 14 iunie – 18 septembrie îți mai face o vizită scurtă, pentru retușurile finale, oricum vei simți din plin faptul că starea de spirit ți se schimbă vizibil și repede. Este ca și cum după o iarnă lungă și grea vine primăvara și totul se încălzește și se luminează dintr-o dată. Vei constata că acum ești mai puternic, mai pregătit pentru a da piept cu evenimentele vieții și poate chiar mai înțelept.

Raportarea ta la ceilalți este și ea mult modificată. Posibil să te fi obișnuit cu singurătatea, însă orice învăț are și dezvăț. Cu toate că îți prinde bine ca din când în când să te retragi în locuri liniștite, eventual în apropierea apelor, rezervă-ți energie și momente și pentru a te înconjura de cei dragi.

Perioada cuprinsă între 8 mai și 25 august aduce posibilități de călătorie, de studii deosebite sau apropiere de domeniile artei. Vei fi atras de expoziții de pictură, sculptură, poate chiar și de abordarea unui program de instruire într-un domeniu artistic, spiritual sau religios. Dorința de rafinare sufletească va fi accentuată și bine este să îi dai curs. Cineva aflat în străinătate te poate susține material și moral pentru a-ți lărgi orizontul cunoașterii sau te poate invita în vizită peste hotare.

Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului. Pe de o parte afecțiunile deja cunoscute pot recidiva, însă pe de altă parte pot apărea altele. Ineditul, surpriza, chiar și bizareriile sunt atributele de bază ale acestui capitol. Se recomandă prudență, dietă potrivită, odihnă, relaxarea în aer liber, activitate profesională moderată și potrivită posibilităților tale fizice și mentale.

Cele patru eclipse care au loc pe parcusul acestui an, pe axele Pești-Fecioară și Balanță-Berbec îți creează efecte în relațiile sentimentale, relațiile cu copiii, cele de prietenie și în domeniul profesional.

Citește continuarea AICI

În articolul

Previziuni pentru 2015! Află ce îți rezervă anul viitor în funcție de zodie! Astăzi scorpion!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x