Site-urile de socializare, noi probe de divort

Publicat pe 31.08.2010 la 15:39 Actualizat pe 31.08.2010 la 16:02

Navigarea din abundenta pe site-uri sociale a adus la probe importante pentru avocatii de divort, potrivit site-ului www.msnbc.msn.com. Astfel, Academia Americana a Avocatilor Matrimoniali afirma ca, in ultimii 5 ani, trei sferturi din membrii s-au folosit de Faceboook, My Space, Twitter, dar si de alte site-uri, cum ar fi YouTube si LinkedIn.

"O, am avut cateva cazuri amuzante. A devenit ceva obisnuit, in cazul meu", declara Linda Lea Viken, presedintele ales al Academiei.

Potrivit avocatei, Facebook este liderul de neegalat in ceea ce priveste transformarea vietii virtuale intr-o reala drama de divort. Conform statisticilor, unul din cinci adulti foloseste Facebook-ul cu scopul de a flirta.

"Gasesti informatii pe care nu le vei gasi niciodata intr-o cercetare reala. Oamenii imprastie lucruri peste tot prin Facebook. Chiar si asa, nici macar nu se gandesc ca in felul acesta, vor fi descoperiti", afirma avocata Leslie Matthews.

Avocatii ofera urmatoarele ponturi, ca sa se asigure ca imaturitatea ta de pe un site de socializare, nu se va sfarsi dramatic, printr-un divort:

1. Tot ce vei posta, poate fi folosit impotriva ta

Daca urmaresti sa te ascunzi dupa fusta mamei, nu lasa pe Facebook probe contrarii.

"Noi le spunem mereu clientilor, vreau sa iti vad Facebook-ul. Aminteste-ti ca tot ce vei posta poate fi folosit impotriva ta, de catre avocat, deci nu scrie nimic din ce nu ai vrea sa auda avocatul" a precizat Linda Vikens.

2. Nu te destainui online

Divortul implica multe stari, ca in fiecare cuplu de altfel. Dorinta de a vorbi urat este normala, insa si prietenii care te vad facand asta, pot transforma furia ta de moment, intr-o proba de divort.

"Ei cred ca acesti oameni ii pot ajuta sa treaca peste aceasta problema. Este cel mai nepotrivit moment sa iti destainui gandurile online", afirma Marlene Eskind Moses, avocat de familie din Nashville.

3. O fotografie te poate costa... foarte multi bani

Adultii ar trebui sa stie ca nu este indicat sa posteze fotografii compromitatoare, in ipostaze nepotrivite sau cu tenta sexuala. Chiar si asa, Ken Matthews a folosit ca proba in sala de judecata poze cu sotia clientului sau, care, fara nicio inhibitie, a postat imagini cu ea dezbracata, alaturi de cele cu copiii si familia.

"Auzea mereu povesti ciudate de la copiii sai. Barbati in jurul casei, tot timpul. Barbati alergand dintr-o parte, intr-alta. Intr-un final, au fost date pe fata fotografiile", afirma Ken Matthews.

4. Intimitate, intimitate, intimitate

Pe Facebook exista rubrica numita "Privacy". Gaseste-o! Citeste-o! Foloseste-o! Fi cu ochii pe contul tau de Facebook, nu se stie cine se va folosi de informatiile tale!

Sursa: CNN
Foto: www.settlepro.com

În articolul

Site-urile de socializare, noi probe de divort

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x