Oscar 2020 – Care sunt favoriții caselor de pariuri?

acum 9 zile

Dat fiind faptul că deja au fost anunțați nominalizații, foarte mulți oameni au început să calculeze șansele fiecărui film sau ale fiecărui actor de a-și adjudeca una sau chiar mai multe statuete. Casele de pariuri și-au făcut temele și iată la concluzii au ajuns:

Oana Cârmaciu, din serialul ”Sacrificiul”, va deveni mamă pentru prima oară

acum 9 zile

Oana Cârmaciu, însărcinată în 6 luni, s-a întors pe platourile de filmare de la serialul ”Sacrificiul”, cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion, unde și-a reluat activitatea. Scenariul serialului Sacrificiul a fost modificat în momentul în care actrița a rămas însărcinată, astfel că și personajul interpretat de Oana, Ioana Popescu, va deveni mamă.

”Sacrificiul” revine, din februarie. În noul sezon apare și o super-actriță, celebră în întreaga lume

acum 13 zile

Sacrificiul, cel mai nou produs semnat de Ruxandra Ion, va reveni pe micile ecrane în curând cu un nou sezon. Cele trei povești extraordinare vor putea fi urmărite în continuare la Antena 1, iar din sezonul doi telespectatorii vor avea parte de noi surprize, dar și de noi personaje.

Cum va poate oferi o firma de repatriere decedati linistea sufleteasca de care aveti nevoie?

acum 15 zile

In cazurile in care decesul unei persoane are loc pe teritoriul altei tari, tot ce va ramane de facut este sa apelati la o firma de servicii funerare specializata in repatrierea decedatilor.

Trei jocuri video inspirate din filme de succes

acum 22 zile

O categorie aparte în rândul celor peste 11.000 de sloturi diferite existente la nivelul lui 2018 (cifra este aproximativă, fiind destul de greu de stabilit cu exactitate câte titluri diferite există) este cea a sloturilor inspirate din filme.

AntenaPlay, 5.2 milioane de ore de vizionare pe fluxurile de live în 2019

acum 22 zile

Cele mai vizionate producţii pe platforma AntenaPlay în anul 2019 au fost: 1. Insula Iubirii; 2. Sacrificiul; 3. iUmor; 4. Asia Express şi 5. Chefi la cuţite.

Tot ce trebuie să știi despre gama A de la Samsung lansată anul acesta

acum 23 zile

Dacă judecăm după performanțe și preț, în gama high-end de la Samsung, se încadrează dispozitivele Note 10 și cele din familia S10, în timp ce terminalele mid-range și entry-level s-au unit într-o mare famile numită A în care se găsesc aparate pentru toate gusturile și toate buzunarele.

Dulapul metalic "cu spiritul Craciunului", solutia ideala pentru depozitarea decoratiunilor de sarbatori

acum 37 zile

Daca locul nu este diferit de cel de anul trecut, atunci cu siguranta este inaccesibil: fie in debara, pe ultimul raft de sus, fie in pivnita sau in pod. Pentru ca aceasta scena sa nu se mai repete nici anul acesta, nici in urmatorii, avem solutia ideala pentru tine: un dulap metalic al carui singur scop este acela de a depozita decoratiunile de Craciun.

Ce sunt sigurantele automate si cum sa le alegi

acum 37 zile

Sigurantele electrice se vor alege intotdeauna in functie de puterea instalata pe circuitele din imobil si de tipul si sectiunea conductorilor utilizati.

O mama singură cere ajutor pentru a-şi putea creşte copiii

acum 37 zile

Zi de zi, noi poveşti incredibile de viaţă, dezvăluite în cadrul campaniei “Ajut eu!”, îşi regăsesc speranţa unui viitor mai bun, iar multe dintre ele sunt trimise de oameni pentru alţi oameni.

Cerere inedită pe platforma campaniei “Ajut eu!”

acum 40 zile

Sandra Stoicescu a prezentat în cadrul seriei zilnice “Ajut eu!” de la Antena 1 povestea a doi tineri din Suceava. Luciana şi Ciprian au înscris pe site-ul campaniei o dorinţă inedită: un bebeluş.

Serialul ”Sacrificiul” se vede INTEGRAL pe AntenaPlay

acum 41 zile

Cei care vor să revadă ”Sacrificiul” o pot face pe platforma AntenaPlay, acolo unde poate fi urmărită integral povestea celor trei familii, oricând, oriunde şi de pe orice dispozitiv, fără pauze de publicitate.

Cătălin Moroşanu a spus “Ajut eu!” în cazul unui triplu campion mondial la karate

acum 41 zile

De curând, Eduard s-a calificat la cel mai important campionat mondial de karate, din Japonia, însă părinţii nu pot să îl susţină financiar pentru a ajunge acolo.

Sandra Stoicescu, apel către români: ”Ajutaţi familia Lilianei!”

acum 42 zile

O nouă poveste emoţionantă a fost adusă în faţa telespectatorilor aseară, în cea mai nouă ediţie a seriei zilnice ”Ajut eu!”, de la Antena 1.

244 de oameni generoşi s-au înscris să ajute o familie din Botoşani. Record în cadrul campaniei ”Ajut eu!”

acum 43 zile

Generoşii campaniei ”Ajut eu!” vin să le demonstreze că magia există. 244 de oameni au spus ”Ajut eu!” în cazul familiei Popovici. Cei care vor să ajute în continuare o pot face pe site-ul www.ajuteu.ro .

Sofia Vicoveanca şi Cosmin Seleşi s-au alăturat campaniei “Ajut eu!”

acum 44 zile

Cu fiecare zi care trece, noi poveşti incredibile de viaţă, dezvăluite în cadrul campaniei “Ajut eu!”, îşi recapătă strălucirea şi îşi regăsesc speranţa unui viitor mai bun.

”Sacrificiul”, lider de audienţă, la finalul primului sezon. Povestea continuă, în curând, la Antena 1

acum 47 zile

Momentele emoţionante, surprizele şi răsturnările de situaţie din ultimul episod din acest sezon al serialului ”Sacrificiul”, de la Antena 1 i-au adus pe telespectatori în număr foarte mare în faţa micilor ecrane, proiectul produs de Ruxandra Ion înregistrând record de audienţă la nivelul publicului comercial. Ierarhia se păstrează şi la nivelul celorlalte categorii de public.

Horia Tecău s-a alăturat campaniei ”Ajut eu!”. Tenismenul a făcut un gest deosebit

acum 49 zile

În cadrul campaniei ”Ajut eu!”, Horia Tecău a ajutat-o pe Cristina, cea mai bine plasată româncă în clasamentul internaţional al jucătoarelor de tenis în scaunul cu rotile.

Răzvan şi Dani, Mihai Bendeac şi Alina Eremia s-au alăturat campaniei Ajut eu!

acum 51 zile

Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmări cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţă. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

Rică Răducanu s-a alăturat campaniei Ajut eu!

acum 54 zile

În cadrul seriei zilnice Ajut eu!, de la 18:50, telespectatorii au cunoscut povestea emoţionantă a familiei Şipoş, o familie formată din oameni pentru care lumina e cea mai mare dorinţă. Oameni care trăiesc în întuneric şi care, dacă ar avea o baghetă magică, ar face să fie lumină mereu.

Andreea Bălan se alătură campaniei Ajut eu!

acum 55 zile

Povestea Mariei Mihalache începe cu "a fost odată o sală de dans şi o fetiţă". Fetiţa avea doar 5 ani, iar sala de dans s-a dovedit prea mică pentru visul ei mare

Sandra Stoicescu: „Nicole e o lecţie pentru noi toti!” O nouă dorinţă împlinită în cadrul campaniei „Ajut eu!”

acum 56 zile

Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro.

Denis Hanganu se alătură campaniei Ajut eu!

acum 57 zile

Denis Hanganu, protagonistul serialului Sacrificiul de la Antena 1 a spus “Ajut eu!” şi i-a făcut o bucurie micuţei Simona, o fetiţă greu încercată de viaţă.

Monica Anghel şi Dorian Popa s-au alăturat campaniei Ajut Eu!

acum 58 zile

Monica Anghel şi Dorian Popa, alături de generoşi – aşa cum sunt numiţi toţi oameni care sar în ajutor pe platforma www.ajuteu.ro au făcut posibilă împlinirea unor noi dorinţe.

Astăzi, faceți cunoștință cu eroii campaniei ”AjutEu”

acum 61 zile

Astăzi, în ziua în care Antena 1 aniversează 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România, veți face cunoștință cu eroii campaniei ”AjutEU”.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »