Ce se va întâmpla cu Sonia și Alex în cel de-al doilea sezon din ”Fructul Oprit”? Iată răspunsul

Publicat pe 01.08.2018 la 10:16 Actualizat pe 01.08.2018 la 10:27

Au început filmările pentru cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”. Noul sezon va putea fi urmărit, în curând, la Antena 1. La finalul primului sezon, mulți s-au întrebat ce se va întâmpla cu povestea de iubire dintre Sonia (Michaela Prosan) și Alex (Petru Păun). Ei bine, regizorul serialului, Radu Grigore, ne dezvăluie câteva dintre secretele celui de-al doilea sezon de ”Fructul Oprit”.

Au început filmările pentru cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”. Noul sezon va putea fi urmărit, în curând, la Antena 1. La finalul primului sezon, mulți s-au întrebat ce se va întâmpla cu povestea de iubire dintre Sonia (Michaela Prosan) și Alex (Petru Păun). Ei bine, scenariata Simona Macovei și regizorul serialului, Radu Grigore, ne dezvăluie câteva dintre secretele celui de-al doilea sezon de ”Fructul Oprit”.

Când am pornit la drum cu aceste personaje, am crezut că povestea lor se va termina odată cu romanul turcesc, dar, pe parcurs, s-a întâmplat un lucru minunat, ne-am dat seama că povestea poate continua… finalul trebuie să fie unul cu adevărat satisfăcător. Personajele create cu atâtea măiestrie de actorii noștri talentați ne-au convins că mai avem multe de spus. Mă bucur că nu ne-am luat încă la revedere de la Sonia și Alex și de la povestea lor complicată de dragoste. Însă pentru că nu mai avem la bază romanul turcesc, am lăsat loc și pentru o poveste cu adevărat românească, o poveste de răzbunare, un Monte Cristo made în România, bazat pe trecutul recent al societății noastre viciate. Această poveste a fost abordată și de turci în serialul «Ezel», și adaptat de alte canale românești. Noi v-am ascultat și am decis să fim cu adevărat originali”, spune Radu Grigore, scenarist și regizor al producției.

Ultimul episod din primul sezon, difuzat pe 20 iunie, la Antena 1, a stârnit curiozitate în rândul fanilor serialului, iar multe dintre întrebările lor își vor primi răspunsul în curând.

La finalul primului sezon, cineva (un personaj important) moare. Cine? O să descoperiți la începutul sezonului 2, chiar în episodul 1. Între cele două sezoane au trecut aproape şase ani, au apărut personaje noi, copii interpretați cu multă candoare de mici actori foarte talentați. Petru că a crescut și este un adolescent rebel, Ana are o familie neobișnuită, iar Sonia pare că și-a găsit iubirea vieții … și nu e Alex, așa cum se așteaptă toată lumea. Apele vor fi din nou tulburate de un personaj fermecător și misterios care aduce în prim plan una dintre cele mai frumoase povești din literatura universală, Contele de Monte Cristo. Cred că va fi un personaj admirat și iubit pentru că Monte Cristo este un apărător al dreptății, al justiției, al adevărului, valori de care societatea românească are atâta nevoie. Crezul lui Monte Cristo este «Fiat justitia et pereat mundus» («Să se facă dreptate chiar de ar fi să piară lumea»)”, declară Simona Macovei, care alături de Radu Grigore semnează scenariul. Din echipa de producţie a serialului mai fac parte şi Cătălin Simioană - director de imagine, şi Cătălin Bugean – regizor.

În articolul

Ce se va întâmpla cu Sonia și Alex în cel de-al doilea sezon din ”Fructul Oprit”? Iată răspunsul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x