Florin Dumitrescu a primit cea mai tare surpriză din partea soției lui, Cristina: ”Mi s-au înmuiat genunchii!”

Publicat pe 03.08.2017 la 13:06 Actualizat pe 03.08.2017 la 14:23

De ziua lui, Chef Florin Dumitrescu a avut parte de o petrecere surpriza

Pe 1 august, chef Florin Dumitrescu, juratul de la „Chefi la cuțite”, a împlinit 30 de ani. Odată cu schimbarea prefixului a avut parte de un carusel de emoții. Ziua a început în forță încă de la primele ore ale dimineții când și-a verificat contul de Facebook și a aflat că i-a fost „spart”.

„În primele momente m-am panicat și nu înțelegeam nimic. Am văzut postat un mesaj prin care eram anunțat că mi s-a spart contul, dupa care au început să curgă video-uri cu mesaje de la colegi și oameni dragi mie”, povestește Florin.


Cel mai frumos moment al zilei a fost petrecerea surpriză organizată de soția lui, Cristina. Pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului, prietenii l-au așteptat pe chef Florin purtând coroane și diademe pentru că fiind un leu veritabil, trebuia tratat ca un rege. Pentru o vârstă rotundă și cadourile era normal să fie speciale. În mod clar s-a remarcat cel oferit de prietenul și colegul de la “Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu. Acesta i-a adus un cocoș și o puicuță. Vii! “Metafora” nu e deloc greu de înțeles, mai ales pentru telespectatorii show-ului culinar care sunt la curent cu rivalitatea dintre chefi și toate tachinările lor din timpul emisiunii.


Punctul culminant al serii a fost surpriza pregătită de Cristina, un colaj de fotografii de când s-au cunoscut și pănă în prezent, având o coloana sonoră cântată chiar de ea. O piesă a Mariei Tănase, “All of me” a lui John Legend, melodia pe care au dansat și la nuntă, și pe “Pe mine m-ai ales” de la Bere Gratis au fost alegerile Cristinei. “Soția mea nu încetează să mă surprindă cu atat de multe talente. Horia Brenciu mi-a spus că o va lua în locul meu la următorul concert de la Sala Palatului . De-a lungul relației noastre am primit tot felul de confirmări cum că suntem suflete pereche.

Aseară am mai primit una! Cu o săptămână înainte, în timpul audițiilor de la Chefi, am ascultat obsesiv melodia Mariei Tănase cântată de Pink Martini. Nu am vorbit niciodată cu Cristina despre piesa asta, nu am ascultat-o înainte împreună, iar aseară am auzit-o cântată de ea. Mi s-au înmuiat genunchii! “, a povestit emoționat chef Florin Dumitrescu.

În articolul

Florin Dumitrescu a primit cea mai tare surpriză din partea soției lui, Cristina: ”Mi s-au înmuiat genunchii!”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x