HOROSCOP 24 mai: Zi extrem de bună pentru nativii GEMENI!

Publicat pe 24.05.2016 la 08:00 Actualizat pe 24.05.2016 la 09:30

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 24 mai, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul de mai jos cum îți va merge! Nativii zodiei gemeni vor avea o zi extrem de bună.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 24 mai, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul de mai jos cum îți va merge! Nativii zodiei gemeni vor avea o zi extrem de bună.

Berbec
Cu cât îți administrezi mai bine resursele (în special timpul), cu atât mai ușoară această zi va fi. Pe de altă parte, este posibil ca scenariile pe care ți le-ai făcut, acum ceva vreme, să aibă nevoie de o reevaluare. Poate că limitele stabilite inițial nu își mai au rostul, la momentul actual.

Taur
Ai avantajul de a vedea dincolo de aparențe, mai ales dintr-o perspectivă mai amplă, ceea ce acum se întâmplă în viața ta. Ca atare, ceea ce momentan pare dificil de rezolvat, va deveni o realizare de nebănuit, în curând; totul este să nu te pierzi în detalii.

Gemeni
A sosit și timpul tău, momentele în care să faci tot ceea ce îți dorești, fără a mai fi nevoit să faci ceea ce ți se spune. Faptul că Venus se răsfață în semnul tău solar anunță bucurii, voie bună și chef de joacă, accentuând latura copilărească a personalității tale. O mică vacanță, binemeritată, abia începe, pentru tine.

Rac
Cu toate că nu știi ce te așteaptă, se pare că trăiești cu senzația că ceea ce urmează a se intampla face parte dintr-un vis frumos. Optimismul este esențial în viața ta, dar nu uita că nimic din ceea ce este dus la extrem nu poate fi favorabil, pe termen lung. Asigură-te că persoană iubită știe ce simți pentru ea.

Leu
O zi în care nu este indicat să fii foarte rigid. Mai ales dacă este vorba despre dragoste, iubire, sentimente nobile și persoane inegalabile. Și, evident, nu uita că ești om, nicidecum vreun Zeu care să merite tot ceea ce este mai bun și special din partea muritorilor de rând.

Fecioară

Se pare că ceea ce acum te interesează este exact modul de lucru, la locul de muncă, alături de felul în care ești perceput, ca persoană. Statutul tău nu poate suferi modificări neplăcute sau nedorite, de aici și faptul că ai mari șanse de a-ți petrece timpul făcând tot ce se poate pentru a fi mai bun.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 24 mai: Zi extrem de bună pentru nativii GEMENI!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x