Mesajul astrelor pentru nativii ZODIACULUI. Ce trebuie să știi, în funcție de zodie

Publicat pe 09.05.2016 la 16:17 Actualizat pe 09.05.2016 la 23:18

Consultanții în astrologie au trecut în revistă câteva aspecte importante, pentru perioada 09-15 mai, care să le vină în ajutor nativilor zodiacului. Mai jos aveți un material cu sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte.

Consultanții în astrologie au trecut în revistă câteva aspecte importante, pentru perioada 09-15 mai, care să le vină în ajutor nativilor zodiacului. Mai jos aveți un material cu sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte.

De altfel, specialiștii au câteva sfaturi pentru intervalul 09-15 mai, de care nu strică să țineți cont.

Berbec-Be Willing to Forgive
Unele experiențe din trecut încă își mai manifestă influența asupra vieții tale aducându-ți în prezent mai ales sentimente de mânie, furie, iar acestea se transformă într-o barieră în calea dorințelor tale, atrăgând mai degrabă situații similare decât altceva pozitiv. Acum ai ocazia să reglezi aceste lucruri și să accesezi energia iertării pentru a te elibera de tot acest bagaj emoțional și a începe să creezi ceva nou, minunat. Nu este nevoie să ierți ce s-a întâmplat în trecut, ci să fii dispus să schimbi durerea cu pacea și să te bucuri de viață ta.

Taur-Heal Away Addictions

În această săptămână ar fi de dorit ca obiectivul tău principal să fie propria stare de sănătate, atât fizică cât și mentală. E o perioadă propice pentru a scăpa de unele obiceiuri și dependențe care dăunează fericirii, sănătății și vieții tale. Pentru a le descoperi este necesar să fii onest cu tine însuți, să îți adresezi întrebări și să fii atent la cum te simți în anumite contexte. Corpul tău este un instrument extraordinar de inteligent și precis, și îți indică în fiecare moment ce îi este benefic și ce nu. Arhanghelul Rafael îți poate fi de ajutor, dacă vrei.

Gemeni-Vizualize Success
Orice neclarități sau incertitudini ai avea în această perioadă, importantă este atitudinea ta față de toate acestea. Dacă ai încredere că vei găsi resursele și oamenii potriviți pentru a reuși, exact asta vei atrage în viață ta. De fiecare dată când te aștepți la ce e mai bun, aduci acest lucru în ține și în cei din jurul tău și astfel totul devine mai ușor și mai limpede. O viziune clară a succesului, o atitudine fermă și încrederea neclintită îți aduc acea energie cu ajutorul căreia poți depăși orice obstacol și poți muta munții din loc.

Rac-Manifestation Power
Ai puterea și abilitatea interioară să atragi către tine acele rezultate pe care ți le dorești atât de mult, iar în această săptămâna lucrurile se așează cu ușurință. Dacă te surprinzi că te plângi de o situație sau persoană anume, sau te simți precum o victimă a influenței cuiva, e momentul propice să schimbi ceva, astfel încât să-ți iei puterea înapoi. Plângerile sunt afirmații negative care nu fac altceva decât să atragă mult mai multe asemenea efecte nedorite. Înlocuiește-le cu un răspuns sănătos și urmează-ți țelurile.

Leu-Law of Attraction
Săptămâna această stă sub semnul Legii Atracției, iar mesajul acestei cărți este că, în ceea ce te privește, acum ești atras de acele persoane și situații care sunt similare cu propriile tale intenții. Dacă intențiile tale sunt pline de iubire și recunoștință, vei atrage ce este în acord cu acestea și vei “respinge” acei oameni ale căror preocupări nu au că motiv central iubirea... Acesta este și un motiv pentru care unele relații le poți găsi schimbate acum. Pe de altă parte, vor veni către tine acele relații, oportunități și situații care te reflectă cel mai fidel.

Fecioară-Integrity
Dacă în ultima vreme te-ai întrebat, sub o formă sau altă, ce poți face pentru a fi mai fericit și încrezător în această existența, iată că în această săptămână primești răspunsurile și ghidarea necesară în a descoperi ceea ce-ți dorești. Cel mai important lucru acum este să dai curs acelor activități pe care le crezi juste, în acord cu cine ești tu. Nu este momentul potrivit pentru a te lăsa influențat de principiile, valorile și părerile celorlalți, oricât de apropiați ar fi, ci de propriul tău cod de conduită. Astfel reușita ta și satisfacția este garantată.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Mesajul astrelor pentru nativii ZODIACULUI. Ce trebuie să știi, în funcție de zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x