Oprah: 4 femei unite de un secret teribil - in copilarie au fost sotiile minore ale pastorului lor

Publicat pe 05.11.2010 la 17:20 Actualizat pe 06.11.2010 la 11:12

Oprah prezinta un caz cutremurator: Jeanne, Amy, Nikki si Desiree, patru femei pe care le leaga un secret intunecat si care ies la lumina si isi spun povestea publicului pentru prima data.

Trecutul intunecat le va lega pe viata

La prima vedere, Jeanne, Amy, Nikki si Desiree nu au nimic in comun. Jeanne, de 31 de ani, este receptionera la un cunoscut hotel. Amy are 26 de ani, este mamica si lucreaza. Desiree are 18 ani si isi doreste sa ajunga agent FBI candva. Nikki are 26 de ani si este barmanita. Au fost identificate public, la Curtea Federala drept Necunoscuta nr. 1, nr. 2, nr. 3 si nr. 4. In premiera, ele isi vor dezvalui identitatea in emisiunea lui Oprah.

In ciuda diferentelor dintre ele, pe acestea le leaga un secret sumbru, atat de grav, incat e greu de imaginat ca a avut loc in zilele noastre. Ele sunt legate de ororile pe care le-au trait atunci cand erau doar niste copii. Jeanne, Amy, Desiree si Nikki s-au nascut toate in mijlocul sectei crestine a lui Tony Alamo. Unii spun ca este un cult condus de un dement.

VIDEO! Tony Alamo – profet la suprafata, bestie in realitate

In 1980, Alamo, un autoproclamat profet al Domnului, avea mii de adepti in America, inclusiv parintii celor patru fete. “Cand Tony spunea ca Dumnezeu i-a vorbit, toata lumea il credea”, spune Jeanne.

Atunci cand secta se afla la apogeu, multi adepti locuiau in tabere restranse, inclusiv una in Fouke, Arkansas. Cei din afara cultului nu aveau idee ce se intampla in spatele draperiilor, dar aceste patru fete o stiu prea bine.

Fostii adepti spun ca la sfarsitul anilor 90, Alamo traia in comunitatea sa cu mai mult de 12 femei, pe unele dintre ele numindu-le “sotii spirituale”. Chiar daca niciodata nu au semnat vreun documemnt legal, Jeanne, Amy si Desiree spun ca erau trei dintre sotiile lui Tony. Dar atunci cand si-au spus juramintele putea fi cu greu considerate femei – erau doar niste copii.

Cea mai tanara “sotie” cu care a facut sex: o fetita de 8 ani

Jeanne avea 15 ani atunci cand Alamo, care avea 59 de ani si era pastorul ei, a fortat-o sa devina sotia lui spirituala si sa aiba relatii sexuale cu el. Amy spune ca el a obligat-o sa rosteasca juramintele de nunta si sa se culce cu el cand avea 14 ani.

Apoi, Alamo a facut ceva care i-a socat pana si pe cei mai fideli adepti. Desiree spune ca a devenit cea tanara sotie a lui Alamo, atunci cand avea doar 8 ani. De asemenea, ea spune ca “profetul” a obligat-o sa intretina relatii sexuale cu el chiar in acea zi.

Nikki avea 15 ani atunci cand si-a dat seama ca Tony Alamo avea de gand sa o ia de “sotie”. Nikki a evadat din comunitatea pazita de oamenii lui Alamo si a fugit prin padure inainte ca el sa aiba sansa sa actioneze. VIDEO - Nikki povesteste cum a scapat din congregatia care ar fi putut sa ii distruga viata

Inchisoarea – pedeapsa suficienta pentru ca le-a furat copilaria?!

Jeanne, Amy si Desiree spun ca au trait ca “sotiile” lui Alamo ani intregi in care au indurat abuzuri. In cele din urma au evadat si au lasat in urma credinta care le-a distrus vietile si copilaria.

Apoi in iulie anul trecut, aceste 4 femei curajoase s-au gasit din nou fata in fata cu Tony Alamo. De aseasta data, in sala de judecata. In ciuda presiunii din partea familiei si a prietenilor, care inca apartin cultului lui Alamo, ele au depus marturie impotriva fostului lor lider.

Un juriu l-a gasit pe Alamo vinovat de transportarea minorilor in afara granitelor statului cu intentia de a intretine relatii sexuale, iar acum isi serveste pedeapsa de 175 de ani in inchisoare.

Isi controla adeptii in totalitate


Multi americani nu au auzit niciodata de Alamo sau congregatia lui, dar Lynn LaRowe, reporter la Texarkana Gazette, a urmarit povestea lui Tony si spune ca acesta a inceput sa devina cunoscut in Los Angeles, la sfarsitul anilor ‘60.

In timp, Alamo a castigat tot mai mult control asupra adeptilor sai. El a transformat biserica intr-o afacere de multe milioane de dolari, construita pe spatele celor care il urmau orbeste.

Nikki spune ca Alamo decidea totul in comunitate, inclusiv cine isi lua permis de conducere si cine se casatorea cu cine.

Viata tinerelor in congregatia lui Tony Alamo

Jeanne, Amy, Desiree si Nikki spun ca atunci cand Alamo punea ochii pe una din fetele din comunitate, parintii ei nu se puteau impotrivi. Mai mult decat atat, multi considerau ca este o adevarata onoare sa devii una din sotiile lui spirituale.

Mama mi-a spus ca singura persoana cu care ma voi casatori vreodata este Tony Alamo”, spune Amy.

Jeanne spune ca odata ce Alamo se “casatorea” cu o fata, o folosea pentru a-si satisface dorintele sexuale. “Tony Alamo avea chiar si 13 neveste. Dintre ele, jumatate erau minore si el facea sex cu fiecare dintre noi”, spune ea. “Preferatele lui erau cele mai tinere.”

Nu va ignorati vecinii!

Acesta este sfatul lui Oprah, miscata de povestea celor patru fete. O multime de oameni si-au pierdut copilaria si inocenta acolo. De aceea, oamenii trebuie sa realizeze ca nu trebuie sa isi ignore vecinii, sa spuna ca nu e treaba lor si sa mearga mai departe. “Inauntru era un adevarat iad!”, spune Nikki.

“Stiti cat de mult ne doream ca cineva sa aiba curajul sa isi bage nasul in treburile congregatiei si sa ne salveze?!”. Asadar, daca observati ceva ciudat in legatura cu vecinii vostri, membri ai familiei sau prieteni, Oprah va incurajeaza sa spuneti cuiva.

Urmareste Oprah de luni pana vineri, ora 23:00, pe Euforia TV!

În articolul

Oprah: 4 femei unite de un secret teribil - in copilarie au fost sotiile minore ale pastorului lor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x