Oprah: Sotia unui chirurg traficant de organe se confeseaza

Publicat pe 13.09.2010 la 17:54 Actualizat pe 14.10.2010 la 17:56

Imagineaza-ti cum ar fi sa te trezesti si sa afli ca toata viata ta este o minciuna, ca sotul tau nu este asa cum il crezi si ca mariajul vostru e un fals. Sotul ei a castigat milioane de dolari facand trafic ilegal de organe. Acum, Barbra vorbeste in public pentru prima data.

Erau cuplul perfect - tineri, frumosi, o familie deosebita si linistita in ochii prietenilor. Cand Barbra l-a cunoscut pe viitorul sau sot, Michael Mastromarino, s-a indragostit pe loc de el si intotdeauna l-a considerat sufletul ei pereche. "Totul parea un vis. Era barbatul perfect", spune Barbra.

Drogurile au fost doar inceputul

Dupa ce s-au casatorit, Barbra si sotul ei, Michael, un chirurg estetician de succes, s-au mutat intr-o mare casa din imprejurimile Manhattan-ului si au crescut impreuna doi copii.

Barbra parea ca le are pe toate, insa odata cu trecerea timpului, sotul sau a inceput sa isi arate adevarata fata, foarte diferita de masca perfecta pe care o purtase pana atunci. “Am aflat ca avea o problema cu drogurile atunci cand secretara sa m-a sunat si mi-a spus ca s-a prabusit pe podea”, spune Barbra. “Avea o seringa infipta in mana.”

Problemele lui Michael cu dependenta de droguri l-a costat pe acesta licenta de medic. In ciuda acestui fapt, asa cum Barbra avea sa afle dupa aceea, Michael ascundea de ea lucruri mai grave decat consumul de droguri.

A cunoscut-o pe amanta din greseala

In vara anului 2000, intr-o noapte, Michael nu a mai venit acasa. La miezul noptii, Barbra nu a mai suportat asteptarea, si-a luat copiii si a pornit cu masina in cautarea sotului ei. L-a gasit pe acesta cu masina oprita pe marginea drumului, stand intre doi politisti.

Deodata, Barbra si-a dat seama ca sotul ei nu era singur in masina, ci inauntru se mai afla si o alta femeie. “Cand am aflat prima data ca avea o amanta, nu am vrut sa cred. Am fost sfasiata”, spune Barbra.

Dar Barbra nu avea nicio idee ca ceea ce era mai rau abia urma sa vina.

Medicul devenit traficant de organe

Dupa ce si-a pierdut licenta medicala, Michael a inceput sa faca afaceri vanzand tesuturi umane pentru transplant si oase pentru grefe. Barbra a crezut ca sotul ei este in sfarsit pe calea cea buna, pentru ca reusise sa castige mai mult de 4 milioane de dolari in patru ani.

Apoi, in luna februarie a anului 2006, Michael a fost arestat si oribilul adevar a fost expus. Investigatorii au scos la iveala faptul ca Michael si-a castigat averea din furtul si vanzarea ulterioara de piele, oase si organe de la femei si barbati decedati. Politistii sustin ca Michael a disecat si mutilat mai mult de 1.000 de corpuri de-a lungul anilor.

Totul a luat o intorsatura si mai grava pentru Barbra atunci cand a aflat ca atat sotul ei cat si asociatii lui au vandut in cunostinta de cauza tesuturi si organe infectate cu hepatita, HIV sau cancer pacientilor carora urma sa li se faca transplant, punand astfel viata a mii de oameni in pericol.

“Intreaga mea viata a fost o minciuna. Tot ce am crezut nu a fost adevarat. Intotdeauna avea cate o poveste pregatita. Si-a mintit avocatul, m-a mintit pe mine. I-a mintit pe toti cei care i-au iesit in cale”, spune aproape fara speranta Barbra.

In cele din urma, Michael a pledat vinovat la acuzatiile de furt de cadavre, fals si uz de fals si coruptie. El va sta in inchisoare de la 25 la 75 de ani pentru aceste delicte.

Pentru oameni precum Karen DelRe insa, timpul nu va vindeca niciodata ranile pe care Michael le-a provocat. Tatal ei in varsta de 74 de ani, James, a fost unul dintre victimele sotului Barbrei. “Ceea ce i s-a facut tatalui meu nu poate fi reparat. Nu e ca si cum un strain a intrat in casa mea si a furat obiecte. Ei au furat parti din tatal meu, din familia mea, mi-au furat amintirile. Mi-au furat totul”, spune indurerata Karen.

Urmareste Oprah de marti pana vineri, ora 23:00, pe Euforia TV!

Sursa foto: oprah.com

În articolul

Oprah: Sotia unui chirurg traficant de organe se confeseaza

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x