CulTOUR
CulTour 2021: Daniel Buzdugan povestește despre cele mai importante femei din viața lui și copilărie

Publicat pe 04.03.2021 la 16:31. Actualizat pe 04.03.2021 la 16:56

Cu ocazia de 8 martie, cunoscută ca „Ziua Internațională a Femeii”, gazdele emisiunii CulTour au stat de vorbă cu actorul și omul de radio, Daniel Buzdugan, pentru a afla care sunt cele mai importante femei din viața acestuia.

Daniel Buzdugan în cadrul interviului CulTour

TV Happy

Invitatul de astăzi, o legendă a radioului românesc și un tată și un soț devotat, Daniel Buzdugan, a oferit un interviu în exclusivitate pentru emisiunea CulTour, cu ocazia zilei de 8 martie. Care sunt cele mai iubite femei din viața lui Daniel.

În cadrul interviului cu Daniel Buzdugan, omul de radio s-a deschis în fața telespectatorilor și a vorbit despre cele mai iubite și frumoase din viața sa și despre amintirile din copilărie legate de ziua de 8 martie.

Daniel mărturisește că amintirile sale din copilărie din perioada primăverii sunt strâns legate de 8 martie și de minunata ocazia în care își putea sărbători mama și bunica. “Din albul fulgilor de nea și a soarelui sclipire ți-am împletit un mărțișor aducător de fericire”, acestea au fost versurile prin intermediul cărora Daniel a descris însemnătatea primăverii în viața lui.

Acesta povestește cu zâmbetul pe buze că fericirea cea mai mare pentru el, pe vremea când era copil, era atunci când încropea de unul singur o felicitare pentru mama sa.

La noi în Moldova, și bărbații primeau mărțișoare, nu doar fetele. Păstram multe dintre mărțișoare și le ofeream anul următor. Făceam economie de mărțișoare pe vremea aia.

Cele mai importante femei din viața lui Daniel Buzdugan

Toate femeile importante din viața mea au legătură cu litera M. Pe bunica o chema Marghioala, pe mama o cheamă Maria, fetița mea se numește tot Maria, iar soția mea este Monica. Până și pe cel mai bun prieten îl cheamă Mihai, Mihai Morar.

Daniel Buzdugan a avut o relație extraordinar de strânsă cu bunica sa. A admirat-o și iubit-o într-un fel deosebit, motiv pentru care aceasta a reprezentat un model important în viața tânărului Daniel.

Bunica mea a fost o femeie foarte puternică, deși fizic era firavă, ca un fulg. A învățat-o viața cum să fie foarte puternică, mai ales că a rămas văduvă de tânără. Bunica a fost o femeie foarte calculată și atentă.

Daniel povestește cu sinceritate de cât de bine a știut bunica lui să-și crească nepoții și copiii. Momentul în care aceasta a decedat a reprezentat un moment de introspecție pentru omul de radio. A fost momentul în care i-au revenit toate memoriile și învățăturile din copilărie.

Bunica m-a învățat să am credință, să merg la Biserică și să țin post.

Citește și:
În articolul

CulTour 2021: Daniel Buzdugan povestește despre cele mai importante femei din viața lui și copilărie

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp