CulTOUR
CulTour 2022: Andreea Lițescu vorbește despre meseria de mamă și spune care sunt cele mai mari provocări pe care le-a avut de înfruntat

Publicat pe 14.06.2022 la 11:26. Actualizat pe 14.06.2022 la 18:02

Andreea Lițescu este una dintre cele mai puternice femei din România și reușește să îmbine meseria de mamă cu cea de pilot. Cu toate că de cele mai multe ori nu este ușor, are sprijinul soțului și o determinare de fier.

Andreea Lițescu în cadrul CulTour 2022

Happy Channel

Andreea Lițescu se numără printre cele 5% femei pilot de aeronavă din toată lumea și reușește să îmbine într-un mod plăcut atât meseria de zi cu zi, cât și cea de mamă. Deși nu este ușor, aceasta are întotdeauna sprijinul necondiționat al soțului, dar și determinarea care o împinge să meargă întotdeauna mai departe.

Pentru fiica Sara, Andreea Lițescu își dorește fericire și încredere pentru a putea merge în viață pe forțele proprii, atunci când va fi nevoie.

Andreea Lițescu vorbește despre meseria de mamă și spune care sunt cele mai mari provocări

Andreea Lițescu este o mamă puternică ce reușește să îmbine munca cu viața personală. Deși a reușit să-și construiască o familie atipică, cea care nu este supusă întotdeauna regulilor societății, dar nici programului fix, aceasta se mândrește cu tot ce-a reușit să construiască de-a lungul timpului. Spune că alături de soțul ei a încercat să-i ofere fiicei Sara un model de respect, iubire și fericire pe care să îl perpectueze și pe viitor.

Urmărește CulTour, de luni până vineri de la 17.30, doar la Happy Channel

Cât despre cea mică, Andreea Lițescu spune că este o persoană determinată și încăpățânată, însă încearcă pe cât posibil să-i îndrepte aceste calități spre realizarea planurilor pozitive.

“Nu avem reguli stricte, de adaptăm, flexibilitatea este punctul forte. Ca și părinți nu avem un program standard, uneori e complicat în creșterea unui copil. Suntem relaxați din alte puncte de vedere. Noi plecăm în vacanțe când simțim și când avem noi liber, nu în vacanța standard.”, spune Andreea Lițescu.

Aceasta spune că nu își dorește să-i impună fiicei sale un model anume de urmat, ci îi lasă liberă alegerea pentru a-și putea controla deciziile.

Citește și:

“Îi place înotul, o încurajez. Uneori cred că așa cum și noi am făcut anumite greșeli din care am învățat și generația lor va trebuie să treacă peste toate aceste perioade. Este complicată lumea în care trăim, este greu să-i explic diferențele.”, spune Andreea Lițescu.

Andreea Lițescu povestește despre viața cu o fetiță, în plină ascensiune profesională

Andreea Lițescu recunoaște că este o mamă atipică, asta pentru că lucrurile pe care ar trebui să le facă în fiecare zi, de cele mai multe ori îi lipsesc din pricina programului încărcat.

“Nu cred că ești un părinte bun doar pentru că faci anumite lucruri. Eu nu sunt o mamă standard, nu am un program să fiu lângă Sara în fiecare dimineață când se trezește. Sunt zile, nopți, când vin pe la 4, 5 dimineața acasă și o văd dormind. Dar cred că eu fac ceea ce mă face fericită, este un lucru pe care mi-l datorez mie pentru a nu-mi crea frustrări mai târziu.”, a subliniat Andreea Lițescu.

Aceasta spune că alături de soțul său realizează lucrurile părintești pe parcurs, asta pentru că programul nu le permite să gândească planurile în avans.

Citește și:

“Este foarte greu să plănuiești ceva în a schimba viața cu mult timp înainte. E complicat, încercăm să ne adaptăm în fiecare zi, vorbim foarte mult. Ea merge cu noi peste tot, încercăm să o educăm le loc.”, spune Andreea Lițescu.

În articolul

CulTour 2022: Andreea Lițescu vorbește despre meseria de mamă și spune care sunt cele mai mari provocări pe care le-a avut de înfruntat

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp