CulTour 2022: Programul sfârșitului de săptămână îl avem alături de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Ce filme putem vedea la cinema

Publicat pe 10.06.2022 la 11:15 Actualizat pe 10.06.2022 la 17:37

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă cele mai așteptate producții pentru un weekened de poveste. Programul sfârșitului de săptămână îl avem realizat alături de cei doi prezentatori carismatici.

Criss și vlad stau aproape unul de celălalt și privesc spre cameră

Criss și Vlad în cadrul CulTour 2022

Happy Channel

Ca în fiecare vineri, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman aduc producții de excepție pentru un weekend de poveste. Cei doi prezentatori carismatici nu uită să bifeze preferințele tuturor, astfel că există și filme de acțiune, comedie sau dramă. Nu lipsesc din program și piesele de teatru sau filmele animate, asta pentru ca platoul să fie complet.

Programul sfârșitului de săptămână îl avem alături de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Criss și Vlad prezintă filmul „Enfant Terrible”, o dramă apărută în 2020 ce poate fi urmărită cu sufletul la gură fără niciun fel de reproș. Este vorba despre povestea unu talentat artist pe nume Rainer Werner Fassbinder. Acesta visează să spună povestea Germaniei și a luptei societății care dorește iubire și respect din partea conducătorilor săi.

Pentru a-și îndeplini visul, acesta își împinge creativitatea către teatru, acolo unde reușește să-și pună în aplicare planurile profesionale. Cu toate acestea, viața sa haotică și obsesiile sale îi influnețează munca într-un stil aparte. Din dorința de a munci într-un stil alert, acesta devin dependent de cocaină. Devine egoist și maniac. Produce totuși unele dintre cele mai urmărite producții, dar cu un preț pe care îl plătește până la urmă cu viața.

Criss și Vlad prezintă filmul “Mireasa mortului”, în regia lui Cornel Gheorghiță. Din distribuție fac parte Manue Fleytoux, Duncan Talhouet, Nicolas Luboz, Lorena-Andrada Zăbrăuțeanu, Mihai Gruia Sandu și Ion Sapdaru. Aceasta spune povestea lui Martin, un fotograf profesionist ce este atras de câteva imagini trimise de prietenul său Jacques, ajuns în România pentru a capta cele trei momente importante din viața țăranului autentic: botez, nuntă și înmormântare.

Citește și: Alessandra Stoicescu și fetița Sara, într-un interviu cu totul special

Tragedia se petrece abia în cel de-al treilea episod, asta după ce Martin ajunge să se îndrăgostească de Irina, muta satului. “Mireasa mortului” intră de astăzi în cinematografele din toată țara și este așteptat de mulți cinefili dornici să vadă povestea inedită.

Criss și Vlad îi invită pe cei mici la “Sunet muzicii” în cadrul Operei Comice pentru copii, București

La 53 de ani de la lansarea celebrului film, “Sunetul muzicii” vine încă o dată să îi încânte pe cei mici, de data aceasta în regia lui Răzvan Mazilu. Filmul a fost realizat în 1965 după musicalul orginal creat în 1959 de Richard Rodgers și Oscar Hammerstein. Este una dintre cele mai iubite reprezentații din istorie.

Spune povestea familiei Von Trapp și a guvernantei Maria , cucerind toată lumea. Institutul American de Film l-a clasat pe locul 4 în topul celor mai bune 100 de musicaluri din istorie. Cântecul “The sound of music” se încadrează pe locul 10 în topul celor mai bune melodii din istorie.

Citește și: Sfaturi din partea vedetelor despre sănătatea mentală a bebelușilor. Cum putem menține anxietățile sub control

“Sunet muzicii” se numără printre multiplele reprezentații pe care copiii le pot vedea la Opera Comică, acolo unde actorii îi așteaptă de fiecare dată cu brațele deschise. Daniel Pascariu spune că preproducția a început acum 4 ani, însă abia acum 3 luni au fost reluate repetițiile cu noii copii, asta pentru cei care au format echipa din trecut au plecat spre alte piese de teatru, fiind mult mai mari.

În articolul

CulTour 2022: Programul sfârșitului de săptămână îl avem alături de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Ce filme putem vedea la cinema

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x