CulTOUR
CulTour 2022: Provocarea Happy Blitz cu Ioana Scărlătescu. Îndrăgita prezentatoare răspunde pentru prima oară celor mai simpatice întrebări

Publicat pe 30.05.2022 la 10:30. Actualizat pe 30.05.2022 la 17:40

Provocarea Happy Blitz cu Ioana Scărlătescu. Îndrăgita prezentatoare răspunde pentru prima oară celor mai simpatice întrebări.

Ioana Scărlătescu răspunde pentru prima oară provocării Happy Blitz în cadrul CulTour 2022

Instagram/Ioana Scarlatescu

Ioana Scărlătescu vine pentru prima oară în cadrul CulTour 2022 și răspunde celor mai simpatice întrebări adresate de cei doi prezentatori carismatici. Criss și Vlad i-au pregătit colegei lor un interviu special.

Îndrăgita prezentatoare meteo de la Antena 1, Ioana Scărlătescu vine cu povești incredibile de viață și câteva amintiri pe care le-a păstrat până acum în bagajul memoriei.

Provocarea Happy Blitz cu Ioana Scărlătescu la CulTour 2022

Se descrie o persoană “agitată, responsabilă și jucăușă”, iar ceea ce nu cunoaște toată lumea despre ea este faptul că sensibilitatea o caracterizează. Se poate spune că a fost un copil norocos, dar și un adult muncitor, asta pentru că orice dorință avută și-a materializat-o ulterior.

La întrebarea adresată tuturor celor mici, Ioana Scărlătescu a trecut prin mai multe etape, asta pentru că și-a dorit să devină “medic, profesor, actriță, cântăreață, dansatoare”. Atunci când privea la televizor, aceasta își dorea de cele mai multe ori să intre în corpul prezentatoarelor TV.

O amintire din copilărie pe care nu o poate uita prea curând este aceea în care se afla la țară, la bunici, cu verișoara sa. “Când eram la țară, la bunicii mei, cu verișoara mea, pe cal și cântam”, a mărturisit plină de emoție, Ioana Scărlătescu. Primul contact cu televiziunea l-a avut atunci când mergea la castinguri.

Citește și:

“Mătușa mea ne tot trimitea la castinguri pe mine și pe verișoara mea. Cred că verișoara mea a aflat prin liceu. Era ceva obișnuit. M-a trimis la un casting pe care l-am și luat, în Iubire ca în filme.”, a spus vedeta. Deși nu își aduce aminte cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile în cadrul primul casting, aceasta poate puncta cu siguranță cele mai intense clipe din cadrul celui pentru telenovela “Iubire ca în filme”. Cu toate acestea, Ioana Scărlătescu își amintește de fiecare dată cu emoții despre producția “Războiul sexelor”.

Ioana Scărlătescu în cadrul CulTour 2022

Dacă acum se descrie o femeie norocoasă și plină de viață, Ioana Scărlătescu spune că o provocare imensă a simțit-o atunci când credea că va rămâne fără job o perioadă mai lungă de timp.

“Nu-mi dau seama dacă prima sau a doua oară când am rămas fără job. Prezentasem timp de șapte ani știri sportive, pauză de 8 luni în care m-am panicat. Am aplicat pentru un job în televiziune, nu s-a concretizat nimic.”, a mărturisit Ioana Scărlătescu.

Ulterior, frumoasa prezentatoare a fost ajutată să-și realizeze un CV pe care l-a prezentat cu multă mândrie mai multe companii. A ținut să aplice chiar și pentru job-uri în social media, însă, deși nu a obținut rolul pentru care s-a prezentat, a învățat multe lucruri utile în acea perioadă.

“A fost vorba despre partea professională pentru că nu știam în momentul ăla ce-mi doream mai mult. E clar că televizunea e cel mai mare drog. Mă ține mereu ancorată în domeniu.”, a punctat vedeta plină de viață. Ca și provocare a vieții sale din prezent, Ioana Scărlătescu spune că se trezește la trei jumătate dimineața.

Citește și:

“Încerc după ce termin job-ul să fur câteva minute de somn. Fie 20 de minute sau 40 sau o oră și jumătate, un soi de power nap. Un ciclu întreg de somn. Dacă dorm mai multe sau mai puțin mă trezesc mahmură.”, a spus Ioana Scărlătescu.

În articolul

CulTour 2022: Provocarea Happy Blitz cu Ioana Scărlătescu. Îndrăgita prezentatoare răspunde pentru prima oară celor mai simpatice întrebări

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp