Happy People
Can Yaman a dezvăluit cine i-a fost alături în cel mai important punct al vieții sale. Cine l-a ajutat pe actor să devină cea mai bună versiune a sa

Publicat pe 01.04.2022 la 14:50. Actualizat pe 01.04.2022 la 14:50

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori, care au lăsat o amprentă uriașă în industria cinematografică din Italia și Turcia. Lui i s-a spus deseori “actorul adoptat de Italia”, fiind țara în care el a avut parte de cel mai mult succes în carieră. Dar iată că deși este un excepțional, el a avut alături de el, în parcursul profesional, oameni care l-au ajutat să-și șlefuiască talentul.

Can Yaman

Profimedia

Can Yaman a avut parte de un succes răsunător odată cu mutarea sa în Italia, însă până să facă pasul cel mare el a trecut prin foarte multe probe și pregătiri, atât pentru a învăța limba țării unde urma să se mute definitiv, dar și să înțeleagă industria filmelor produse acolo.

Cine a fost alături de Can Yaman în cariera sa și cine l-a ajutat să străbată cele mai înalte culmi ale succesului

El a ajuns foarte cunoscut odată cu producțiile imense printre care se numără și “Vis de iubire”, care a avut mare succes în Italia. Mai mult, în ultimii doi ani de când este un adevărat star acolo, el a avut o relație și cu una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la ei, Diletta Leotta. Ei bine, tabloidele i-au vânat o perioadă foarte lungă și mulți au speculat că relația lor se bazează pe un câștig reciproc: vizibilitate și publicitate.

Însă, pe parcurs, lucrurile s-au dovedit a fi diferite. Cei doi au avut în plan și să se căsătorească, iar declarațiile jurnalistei sportive au dat de înțeles că ruptura dintre ei a fost dureroasă. Amândoi și-au văzut de parcursul profesional și au continuat pe drumuri diferite.

Venirea lui Can Yaman în Italia și succesul fulminant s-au văzut din primele clipe. Când actorul ieșea la plimbare, oamenii blocau strada în dorința de a-l vedea și de a face o fotografie cu el. Însă, pentru a ajunge într-un asemenea punct al carierei sale el a stat pe lângă cei mi buni pentru a învăța atât limba, cât și tainele cele mai ascunse.

Francesca Rizzi este una dintre persoanele care au avut un impact major în ascensiunea sa profesională, ea fiind cea care l-a ghidat pe actor pentru a ajunge să electrizeze publicul italian și pentru a avea prestații fără cusur. Acesta i-a lăsat și un mesaj emoționant prin care îi transmite toată recunoștința pentru tot e a făcut pentru el.

“Francesca Rizzi… Draga mea antrenoare… Cu ea m-am întors în anii liceului cu profil italian pe care îl făcusem la Istanbul, m-am întors ca student. Mi-am pus din nou cunoștințele de italiană pe masă, am îndepărtat o parte din rugină și mi-am Îmbunătățit și mai mult limba. Ea m-a îmbunătățit constant, învățându-mă diverse nuanțe. M-a ajutat să fiu mereu pregătit pe platou, ținându-mă la curent tot timpul. După fiecare lucru, ochii mei au căutat-o pentru a primi confirmare. Francesca, prezența ta a fost esențială pentru mine. O îmbrățișare mare…”, a scris Can Yaman pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Citește și:
În articolul

Can Yaman a dezvăluit cine i-a fost alături în cel mai important punct al vieții sale. Cine l-a ajutat pe actor să devină cea mai bună versiune a sa

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp