Happy People
Cum a surprins-o Vlad Gherman pe Cristina Ciobănașu, în timpul filmărilor. Actorul a dat cadrele foarte aproape

Publicat pe 10.02.2022 la 17:11. Actualizat pe 10.02.2022 la 17:33

Vlad Gherman a surprins-o pe Cristina Ciobănașu pe platourile de filmare, iar cadrele lui au fost foarte apropiate. Ce făceau actorii într-o pauză de filmare.

Criss și Vlad Gherman au rămas în relații foarte bune, chiar dacă au trecut printr-o despărțire. Munca de pe platoul de filmare i-a unit, iar separarea lor s-a finalizat cu o prietenie apropiată, mai ales că sunt colegi și au împreună proiecte comune la care muncesc cu drag.

Ambii actori sunt în prezent fericiți și și-au găsit liniștea brațele altor parteneri. Cristina Ciobănașu este într-o relație cu un medic stomatolog pe nume Alexandru Mureșan și este foarte discretă în ceea ce privește relația cu el, iar Vlad Gherman a confirmat că trăiește o poveste de iubire cu Oana Moșneagu, colega sa din serial.

Cum a filmat-o Vlad Gherman pe Cristina Ciobănașu, pe platoul de filmare Adela

Cei doi se întâlnesc aproape mereu la filmări, iar de curând Vlad Gherman a filmat-o pe îndrăgita actriță fix în pauza dintre seturi. Criss mânca dintr-un platou, în timp ce un specialist din echipa de producție îi aranja părul.

Fanii au observat că Vlad a filmat-o pe fosta lui iubită foarte aproape și au fost încântați să vadă că cei doi sunt fericiți și reușesc să împace perfect relația din prezent cu munca lor. Admiratorii de pretutindeni se bucură de proiectele lor și de rezultatele pe care le oferă tuturor în fața micilor ecrane, demonstrând că sunt cu adevărat profesioniști și iubesc ceea ce fac.

În ziua în care toată lumea a aflat că Vlad Gherman formează un cuplu cu Oana Moșneagu, Criss a postat o imagine de la restaurant. Acesta are un zâmbet larg pe chip, iar descrierea arată clar cât este de fericită în relația sa de iubire.

“Mă cam fâstâcesc în ultima vreme când trebuie să stau la poze… o fi de vină fotograful?… Să aveți o după-amiază călduroasă!”, a scris Cristina Ciobănașu în descrierea pozei. Actrița nu a omis să specifice că poza este făcută de iubitul său, Alexandru Mureșan.

Fanii au înțeles imediat că acesta petrece timp de calitate cu partenerul său și au fost bucuroși să vadă că și ea și Vlad Gherman și-au găsit fericirea în brațele altor persoane. La o zi după ce s-a aflat că actorul se iubește cu Oana Moșneagu, ea a postat un clip pe InstaStory în care apare Criss, la filmări.

Vlad Gherman trăiește o poveste de iubire cu Oana Moșneagu

Vlad Gherman și-a găsit liniștea în brațele colegei sale, Oana Moșneagu. Actrița cu 3 ani mai mare decât Vlad a ținut ascuns faptul că formează o relație cu actorul, însă pare că vestea nu i-a luat prin surprindere pe colegii de pe platoul de filmare. Fanii s-au gândit că echipa lor a aflat prima dată că cei doi formează un cuplu, mai ales că ar fi fost cam greu să tăinuiască dragostea pe care și-o poartă.

La puțin timp după ce piesa “Fără Tine” a explodat pe internet, Cristina Ciobănașu a făcut o postare pe social media, iar fanii nu au putut trece cu vederea peste și imaginile încărcate de îndrăgita actriță din Adela. Vlad și Criss au rămas în relații extrem de bune după despărțire și au împreună proiecte de la care sunt nedezlipiți.

În articolul

Cum a surprins-o Vlad Gherman pe Cristina Ciobănașu, în timpul filmărilor. Actorul a dat cadrele foarte aproape

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp