Happy People
Jacky Bracamontes vorbește pentru prima data în detaliu despre cea mai dureroasă experiență din viața sa: pierderea fiului ei

Publicat pe 23.02.2021 la 13:03. Actualizat pe 23.02.2021 la 13:18

Viața lui Jacky Bracamontes nu a fost mereu roz. Actrița poartă în suflet o mare pierdere pentru orice mama, decesul fiului ei.

Jacky Bracamontes, co-prezentatoarea decernarii de premii Latin GRAMMY Awards

Getty Images

În timpul unui interviu recent cu jurnalista Rebeka Smith pentru programul Hoy Día (Telemundo), Jacqueline Bracamontes a retrăit unul dintre cele mai dificile evenimente din viața ei: pierderea fiului ei care a murit în pântecele ei înainte de a se naște. Deși a vorbit deschis despre acest subiect în mai multe rânduri, actrița a dezvăluit detalii puțin cunoscute despre acel episod trist cu care s-a confruntat acum opt ani. Unul dintre detaliile necunoscute de către public este că Martin Fuentes, soțul lui Jacky, i-a ascuns faptul că a păstrat cenușa copilului lor, potrivit Hola.

View this post on Instagram

A post shared by Jacky Bracamontes (@jackybrv)

Printre lacrimi și suspine, celebra actriță a subliniat faptul că nu a înțeles pentru mult timp motivul pentru care ea și soțul ei au fost nevoiți să treacă prin această tragedie traumatizantă.

„Cred că am două lecții foarte mari în viața mea (...) Cea mai puternică și cea pe care toată lumea o știe este când mi-am pierdut copilul. Am plâns mult, tot timpul mă întrebam: „De ce mi s-a întâmplat asta? De ce mi-a luat Diosito copilul? De ce nu l-ai lăsat aici cu mine? De ce mi s-a întâmplat asta? '”, a mărturisit Bracamontes.

Acceptarea morții singurului ei fiu

De asemenea, Jacky suține că prin trecerea timpului a reușit să obțină pacea interiorară pentru a-și putea continua viața. A înteles în cele din urmă motivul morții lui Martin, singurul ei fiu.

„Dar după multe plânsuri și multe încercări de a înțelege, a existat o persoană care mi-a spus„ De ce te întrebi de ce? Mai bine întrebați-vă de ce, de ce a venit copilul acela în viața lor? Acolo am înțeles, mi-a dat sufletul să știu că a venit să-mi salveze viața lui Jacky, pentru că poate dacă ar fi venit singură, nu ar fi venit pe lumea asta ”, a explicat aceasta mișcată.

În timpul poveștii sale emoționante, Bracamontes a mai comentat că, în cele din urmă, a putut să-și ia rămas bun de la copilul său la patru ani după moartea sa, deoarece Martín Fuentes i-a ascuns că a păstrat cenușa copilului.

View this post on Instagram

A post shared by Jacky Bracamontes (@jackybrv)

„Nu l-am ținut niciodată [pe bebeluș] în brațe, fizic nu mi-am spus niciodată la revedere de la el. Deși am să vă spun că Martín a păstrat cenușa, el nu mi-a spus niciodată. Cred că înainte de a rămâne însărcinată cu bebelușii mi-a spus: „Am cenușa bebelușului nostru, ce facem?”

Jacky nu și-a dorit niciodată să-și îngroape copilul, motiv pentru care cuplul a decis să răspândească cenușa micuțului în mare, astfel cei doi l-ar simți mai aproape.

„I-am spus:„ Nu vreau să-l îngrop, vreau să fie lângă noi ”. Iubesc marea, Martin iubește marea, i-am spus: „vom împrăștia cenușa în mare” și asta am făcut. El și cu mine am mers la un ritual despre care nimeni nu știa, am plâns amândoi din nou, imaginați-vă, după atâția ani ”, a mărturisit frumoasa actriță.

Citește și:
În articolul

Jacky Bracamontes vorbește pentru prima data în detaliu despre cea mai dureroasă experiență din viața sa: pierderea fiului ei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp