Happy People
Jade din Clona, revenire spectaculoasă într-o ținută demnă de producția "Catwoman. Imaginile cu Giovanna Antonelli care au pus pe jar imaginația fanilor

Publicat pe 31.07.2023 la 16:42. Actualizat pe 31.07.2023 la 17:06

Giovanna Antonelli impresiona încă de la o vârstă fragedă cu frumusețea și talentul său, ea fiind cunoscută publicului prin intermediul producției Clona, unde ea interpreta personajul Jade.

Giovanna Antonelli

Getty/Happy Channel

A ajuns în fața a milioane de oameni prin intermediul unui scenariu care avea să sfideze realitatea acelor timpuri prin izbânda personajului principal interpretat de către actriță. Giovanna Antonelli a devenit în scurt timp una dintre cele mai apreciate actrițe de pe mapamond, serialul fiind difuzată peste tot în lume. A fost aleasă de ziarul spaniol de “20 minute” ca cea mai bună telenovelă braziliană.

Iată că nu a fost în zadar munca depusă e actrița aflată la începutul carierei sale, iar în prezent încă se bucură de aceeași popularitate care a urcat-o pe cele mai înalte culmi ale succesului.

Citește și:

Giovanna Antonelli, la fel de splendidă și la peste două decenii de la difuzarea serialului Clona. Actrița îi lasă muți pe fani cu apariția ca o veritabilă Catwoman

Actrița Giovanna Antonelli, în vârstă de 46 de ani, a atras atenția fanilor prin poza sa recentă postată pe rețelele de socializare.

View this post on Instagram

A post shared by Giovanna Antonelli (@giovannaantonelli)

Citește și:

Farmecul pe care-l emana în poză este al unei femei de 46 de ani, parcă pregătită să preia rolul din celebra producție de succes Catwoman. Costumul ales este desprins din peisajele regizorilor care au instrumentat o producție la fel de spumoasă ca cea care a făcut-o celebră pe vedetă.

Citește și:
Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Giovanna Antonelli (@giovannaantonelli)

Giovanna Antonelli este un exemplu pentru femeile din întreaga lume, arătând că este posibil să fii în formă excelentă la orice vârstă și că succesul este posibil atunci când te dedici muncii tale cu pasiune.

În articolul

Jade din Clona, revenire spectaculoasă într-o ținută demnă de producția "Catwoman. Imaginile cu Giovanna Antonelli care au pus pe jar imaginația fanilor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp