Happy People
Oana Mosneagu și Vlad Gherman au răspuns curiozităților fanilor. Cum au ajuns să formeze un cuplu

Publicat pe 03.02.2022 la 18:25. Actualizat pe 03.02.2022 la 18:44

În ediția din 3 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Oana Mosneagu și Vlad Gherman, cei doi actori din serialul „Adela”, au răspuns curiozităților fanilor despre apropierea lor.

Oana Mosneagu și Vlad Gherman au răspuns curiozităților fanilor

Antena 1

Cei doi au povestit că petrec timp unul la celălalt, dar cel mai mult în casa lui Vlad Gherman. Se pare că o despărțire care a avut loc la amândoi aproape în același timp i-a făcut să se apropie foarte mult ca priteeni, iar mai apoi să realizeze că sunt potriviți unul pentru celălalt.

“Am început să ne apropiem din Martie, după ce am trecut amândoi printr-o despărțire.... Și așa am început să petrecem foarte mult timp împreună... Nu ne-am mutat, încă, împreună”, au povestit cei doi la Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1.

Cum au ajuns să formeze o relație Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Vlad ar fi făcut primul pas, atunci când Oana Moșneagu răcise, el a fost atent și i-a cupărat ceaiuri, dar și o păturică. Gestul i-a apropiat foarte mult, iar treptat au decis să formeze un cuplu.

“Noi într-adevăr cumva ne-am sincronizat, că ne-am despărțit amândoi. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, și cu Mara și cu Dunaev, plecam la munte, ne întâlneam ba la mine, ba la ei. Dar eram pe prietenie. Ne-am legat așa după ziua ei”, a spus Oana Moșneagu, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

View this post on Instagram

A post shared by (@vladgherman_oficial)

Vlad Gherman și-a găsit liniștea în brațele colegei sale, Oana Moșneagu. Actrița cu 3 ani mai mare decât Vlad a ținut ascuns faptul că formează o relație cu actorul, însă pare că vestea nu i-a luat prin surprindere pe colegii de pe platoul de filmare. Fanii s-au gândit că echipa lor a aflat prima dată că cei doi formează un cuplu, mai ales că ar fi fost cam greu să tăinuiască dragostea pe care și-o poartă.

Citește și:
View this post on Instagram

A post shared by Oana Mosneagu (@oana_mosneagu)

La puțin timp după ce piesa “Fără Tine” a explodat pe internet, Cristina Ciobănașu a făcut o postare pe social media, iar fanii nu au putut trece cu vederea peste și imaginile încărcate de îndrăgita actriță din Adela. Vlad și Criss au rămas în relații extrem de bune după despărțire și au împreună proiecte de la care sunt nedezlipiți.

Citește și:
În articolul

Oana Mosneagu și Vlad Gherman au răspuns curiozităților fanilor. Cum au ajuns să formeze un cuplu

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp