Happy People
Soțul actriței Alina Boz a răbufnit! A vorbit despre speculațiile potrivit cărora soția lui ar fi însărcinată. Ce a declarat

Publicat pe 04.10.2024 la 11:09. Actualizat pe 04.10.2024 la 12:22

Umut Evirgen, celebrul producător de film și soțul actriței Alina Boz, a încercat să pună capăt tuturor zvonurilor legate de faptul că soția lui ar fi însărcinată.

Alina Boz

Happy Channel

Alina Boz, frumoasa actriță din serialul “Ține-mă de mână”, a stârnit controverse în mediul online atunci când fanii au observat niște schimbări la corpul ei în unele fotografii.

Alina și soțul ei, Umut, s-au căsătorit în decembrie 2023 și trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste. În ciuda speculațiilor, Alina a spus că nu este însărcinată.

Ce a declarat soțul Alinei Boz după ce au apărut speculații cum că ea ar fi însărcinată

Cu toate acestea, soțul ei a simțit să facă anumite lămuriri legate de speculațiile apărute în presă. Umut se mândrește cu soția lui care, la ora actuală, este una dintre cele mai îndrăgite și talentate actrițe de seriale turcești, care a atras atenția publicului cu talentul ei și frumusețea unică.

Citește și:

Ea a jucat în multe producții de succes precum 'Paramparça', 'Vatanım Sensin', 'Aşk 101' și 'Bir Peri Masalı'.

De-a lungul carieri sale, Alina Boz a jucat în numeroase filme și seriale care i-au încununat cariera. Recent, ea a atras și mai mult atenția publicului atunci când s-a afișat cu celebrul producător Umut Evirgen, cu care ulterior s-a și căsătorit.

View this post on Instagram

A post shared by Alina Boz (@alinaboz)

Odată ce a început relația cu Alina Boz, toată lumea credea că cei doi nu vor rezista trecerii timpului. Martori la ceremonia lor au fost Özge Özpirinçci și Fatih Terim.

“Prieteni, nu știu cine sunteți, dar circulă aceste vești ridicole pe internet. Nonsensuri ca Umut și Alina divorțează, această căsnicie nu funcționează. Nu există niciun adevăr aici, suntem foarte fericiți. Nu aveți încredere în asemenea știri, mă supără când le văd.”, a transmis Umut Evirgen, potrivit seriesturkish.com. Cei doi s-au bucurat și de o vacanță în Bodrum. De asemenea, nu au uitat să profite de soare și de vremea frumoasă.

Pentru că Alina și Umut s-au căsătorit la foarte scurt timp după ce s-au cunoscut, presa a speculat că actrița ar putea fi însărcinată.

Citește și:

“Nu e una dintre prioritățile noastre acum, dar atunci când va veni momentul potrivit, desigur, să fie așa cum vrea Dumnezeu”, a declarat actrița în vârstă de 26, încercând să pună capăt speculațiilor.

Soțul ei, Umut Evirgen, a dorit să aibă și el dreptul la replică și, la un eveniment la care a fost asaltat de jurnaliști, a spus revoltat:

View this post on Instagram

A post shared by Umut Evirgen (@evirgenumut)

“Nu vedeți că Alina are 48-49 kilograme? Când ne-am căsătorit, toți ați zis că se căsătorește pentru că e însărcinată. Au trecut aproape 12 luni. Dacă ar f fost însărcinată, ar fi născut până acum”, a spus Umut fiind indignat de speculațiile presei.

Umut a recunoscut că el este nerăbdător să devină tată, dar nu vrea să pună presiune pe soția lui și așteaptă ca amândoi să fie pregătiți să facă acest pas important pentru familia și cuplul lor.

Citește și:
În articolul

Soțul actriței Alina Boz a răbufnit! A vorbit despre speculațiile potrivit cărora soția lui ar fi însărcinată. Ce a declarat

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp