Happy People
Vlad Gherman a confirmat noua relație de iubire a Cristinei Ciobănașu cu alt băiat. Actorul: "Mă bucur enorm că a reușit"

Publicat pe 06.09.2021 la 10:23. Actualizat pe 07.09.2021 la 11:33

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, celebrii actori din producțiile „Adela”, „Sacrificiul” și „Fructul oprit”, s-au despărțit după nouă ani de relație, în luna februarie a anului 2021. De atunci, cei doi au trecut printr-un proces evolutiv și de vindecare și fiecare a luat-o pe căi separate. În prezent, Vlad este fericit că fosta lui parteneră și-a găsit liniștea în brațele unui băiat.

Vlad Gherman știe despre relația Cristinei Ciobănașu, fosta sa logodnică, cu altcineva. Actorul din Adela este împlinit că actrița și-a găsit fericirea

Antena 1

Cei doi actori sunt în continuare colegi de platou, dar nu mai formează un cuplu de pe 1 februarie 2021. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat atunci că pun capăt relației lor de 9 ani pentru că doresc să evolueze în direcții diferite.

Cei doi au mărturisit în perioadele care au urmat despărțirii că merg regulat la psiholog pentru a-și înțelege trăirile, iar uneori suferința îi copleștește chiar dacă încearcă să fie puternici.

Timpul a trecut, rănile despărțirii par să se fi șters, iar durerea prin care au trecut ambii parteneri de-a lungul procesului de vindecare nu și-a mai făcut loc în sufletele lor.

View this post on Instagram

A post shared by (@vladgherman_oficial)

Un singur lucru era concret, cei doi aveau să meargă pe drumuri spearate în urma unei decizii comune. Între timp, cei doi au reușit să depășească momentele mai dificile și să-și găsească liniște. În prezent, Cristina Ciobănașu are o nouă relație de iubire, confirmată de Vlad Gherman.

De asemenea, Criss a postat la un moment dat poze alături de un băiat, la piscină, fapt care a trimis cu gândul că tânăra actriță ar avea o nouă relație.

Vlad Gherman: "Știam chiar de la Criss, a venit să-mi spună"

Vlad Gherman a confirmat faptul că actrița Cristina Ciobănașu are o nouă relație de iubire. Actorul a mărturisit că ea a venit personal să îl anunțe că și-a refăcut viața.

"Da, știam despre relația lui Criss cu acest -băiat misterios- (n.r felul în care presa l-a numit). Știam chiar de la Criss. Criss a venit să-mi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni. Pur și simplu a fost o chestie fair (n.r trad. "corectă") pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut, că a vrut să-mi spună lucrul ăsta și singura chestie pe care am vorbit-o cu ea - adică ea și-a asumat anumite riscuri. Știa că poate să fie văzută, că poate să scrie prin presă, și-a asumat lucrurile astea - și s-a dus cu capul înainte. Ce e cu adevărat deranjant și ce mă supără (...) e că oamenii răstălmăcesc adevărul, fie pentru că nu îl știu până la capăt (...) , fie speculează", spune Vlad Gherman.

Citește și:

"Revin la ce am spus la început. Criss și cu mine ne-am despărțit. Punct. Sunt destul de matur, am trecut prin foarte multe lucruri după ce m-am despărțit de ea. M-am dezvoltat, am evoluat, simt lucrul ăsta (...)", adaugă actorul.

"Nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur în mod real pentru faptul că a reușit să intre într-o nouă relație, să iubească din nou. Pentru mine este un lucru extrem de important și nu pot decât să mă bucur sincer, sincer. (...) Mă bucur enorm că a reușit să facă acest lucru", a mai zis Vlad Gherman.

Premiera CulTour, azi, de la 17:30, numai pe Happy Channel.

Urmărește în videoclipul de mai jos toate declarațiile lui Vlad Gherman referitoare la noua relație de iubire a Cristinei Ciobănașu.

În articolul

Vlad Gherman a confirmat noua relație de iubire a Cristinei Ciobănașu cu alt băiat. Actorul: "Mă bucur enorm că a reușit"

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp