iSerial
Alina Boz, pe covorul roșu într-un eveniment marca Vogue. Ținuta aleasă de actrița din “Ține-mă de mână” a uimit fanii

Publicat pe 24.03.2022 la 11:39. Actualizat pe 24.03.2022 la 12:13

Alina Boz s-a alăturat vedetelor de pe covorul roșu într-un eveniment marca Vogue și a propus o ținută inedită. Ce a decis vedeta din “Ține-mă de mână” să poarte.

Alina Boz în serialul "Ține-mă de mână"

Happy Channel

Alina Boz s-a alăturat recent vedetelor de pe covorul roșu într-un eveniment marca Vogue. Actrița a propus o ținută inedit care a scos-o cu siguranță din zona de anonimat. Dacă fotografiile postate în mediul online au fost alb-negru, culoarea alea a putut fi văzută la secțiunea InstaStory.

Se numără printre cele mai apreciate vedete din Turcia și grație talentului său inconfundabil a reușit să joace în cele mai iubite seriale din țara sa natală.

Alina Boz, pe covorul roșu într-un eveniment marca Vogue

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Alina Boz este adepta ținutelor feminine, cele care să o scoată din zona confortabilă și să o ducă într-o lume diferită. Cu toate acestea, atunci când simte nevoia, vedeta din “Ține-mă de mână” nu ezită să se îmbrace lejer și să-și arate adevărata inspirație în materie de modă.

Așa a fost și cazul unui eveniment marca Vogue, acolo unde Alina Boz a participat alături de alte vedete pe covorul roșu. Într-o rochie scurtă, neagră, cu o cămașă albă și palton negru, așa a apărut actrița în cadrul decernării premiilor. Coafura a fost una aparte, iar cerceii au întregit ținuta propusă. Pantofii pe care Alina Boz i-au purtat au fost speciali.

View this post on Instagram

A post shared by Alina Boz (@alinaboz)

Dacă de cele mai multe ori vedetele optează pentru tocuri, iată că vedeta din “Ține-mă de mână” a venit cu o idee aparte. După postarea fotografiilor, aceasta a primit nenumărate comentarii și aprecieri din partea fanilor, semn că aceștia o apreciază indiferent de situație. În luna martie a lui 2022, Alina Boz a apărut pe coperta revistei Vogue Turcia și a răspuns la câteva întrebări adresate de jurnaliști. Ulterior, fotografiile și-au făcut loc pe pagina personală de socializare a vedetei.

Citește și:

“Ca o femeie în această industrie, încă întâmpin probleme, însă mă gândesc că este o problemă la nivel global. Lumea nu este un loc în care femeile să se simtă sigure, indiferent de societatea în care trăiesc.”, a declarat Alina Boz, conform Turkishworld.org.

Alina Boz, pe coperta revistei Vouge Turcia

La cei 23 de ani ai săi, Alina Boz este una dintre cele mai promițătoare actrițe din Turcia. A reușit să joace în cele mai urmărite seriale și acum și-a construit o adevărată armată de fani în mediul online, acolo unde continuă să-și uimească fanii cu cele mai noi apariții.

Într-un interviu acordat jurnaliștilor din cadrul revistei Vouge Turcia, Alina Boz a declarat: “Cred că este bine să ne luăm și pauze pentru a putea reveni la muncă într-un mod sănătos. Totul devine mai dificil dacă nu îți poți lua clipe de liniște doar pentru tine. Eu îmi iau pauze atât de mult cât pot.”

Citește și:

Alina Boz are peste 4 milioane de fani în mediul online, mai precis pe contul personal de Instagram, cont de socializare pe care îl folosește intens pentru a-și promova imaginea deja cunoscută.

Urmărește "Ține-mă de mână", de luni până vineri de la 22.00, doar la Happy Channel

Tot aici le-a dezvăluit internauților noua schimbare de look, atunci când toți au aflat că Alina Boz s-a tuns și a renunțat la părul lung ce a consacrat-o. Schimbarea a fost primită cu brațele deschise de toți cei care o îndrăgesc pe vedetă.

În articolul

Alina Boz, pe covorul roșu într-un eveniment marca Vogue. Ținuta aleasă de actrița din “Ține-mă de mână” a uimit fanii

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp