Anil Celik, actorul din "Vis de iubire", este un adevărat iubitor de animale de companie

Publicat pe 11.10.2020 la 02:09 Actualizat pe 11.10.2020 la 02:20

TV Happy

Anil Celik este un celebru actor turc, cotat ca unul dintre cei mai faimoși de altfel. Recent este recunoscut și pentru talentul tău din spatele camerei, mai exact cel de producător de film.

Celik s-a născut pe 1 ianuarie 1988, în Ankara, Turcia. A studiat actoria la Facultatea de Teatru, „Universitatea Beykent”, dar acela nu a fost momentul declanșator al pasiunii pentru artă, jucând de la începutul liceului în roluri mici de teatru și film. Determinarea și dragostea pentru actorie l-au propulsat direct în topurile celor mai buni actori turci.

A post shared by Anıl Çelik (@celikanil) on

Cu toate că are un portofoliu impresionant în lumea actoriei, peste 20 de seriale la activ, a făcut cunoștină cu lumina reflector pentru prima dată în calitate de model. Unele dintre producțiile în care a jucat sunt următoarele: „Unutulmaz”,” Al Yazmalim”, „Kertenkele”, „Cliek Kokusu”, „Yamak Ahmet”, și multe altele. Pentru rolul lui CeyCey din Vis de iubire, acesta a fost nominalizat pentru „cel mai bun actor de comedie” în cadrul Premiilor Pantene Altin Kelebek.

Carismaticul actor iubește animalele de companie. Acesta deține un superb câine de rasă pură numit Vanya. Deși Anil are o viață destul de agitată în lumina reflectoarelor, aceasta își găsește întotdeauna timp pentru cel mai bun prieten al lui.

A post shared by Anıl Çelik (@celikanil) on

În ciuda faimei pe care serialul fenonem “Vis de iubire” i-a adus-o actorului, Celik își trăiește viața personală departe de ochii publicului, motiv pentru care activitatea lui pe rețelele de socializare este destul de redusă.

Cu toate acestea de fiecare dată când imortalizează un moment alături de Vanya, Anil îl împărtășește cu miile lui de fani de pe Instagram. Cei doi sunt de-a dreptul adorabili împreună, iar atașamentul și grija pe care artistul o are pentru animalul lui de companie se poate observa cu ochiul liber.

A post shared by Anıl Çelik (@celikanil) on

Citește și: Can Yaman, sex-simbolul serialelor turcești, și femeile din viața lui Juliana Paes, actrița din “Legături de familie”, este considerată una dintre cele mai sexy actrițe brazilience

În articolul

Anil Celik, actorul din "Vis de iubire", este un adevărat iubitor de animale de companie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • la 15:22
Sushi vegan delicios cu legume
Happy People • la 14:23
Buse Meral, superba actriță din “Ține-mă de mână”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste
Happy People • la 13:11
Mario Cimarro are 49 de ani, dar pare că nu a îmbătrânit nicio secundă. Cum arată acum actorul
Cuisine • ieri la 13:49
2 rețete simple și delicioase ușor de întins pe pâine
Happy People • ieri la 12:40
Au trecut 22 de ani de la premiera "La Usurpadora". Cum arată acum copiii simpatici care au jucat alături de Gabriela Spanic în telenovelă
Happy People • ieri la 11:40
Marlene Favela, protagonista din telenovela "Gata Salvaje", are o fetiță adorabilă. Micuța are 1 an și este deja vedetă pe Instagram