Cautare: 2372 rezultate dupa tagul "bani"

The Wall. Dana Cristea a rupt contractul și a pierdut tot! Reacția soțului

acum 36 zile

Dana și Andrei Cristea au plecat acasă cu zero lei, după ce Dana a decis să rupă contractul. Reacția soțului.

The Wall, a doua probă. Iată câți bani au adunat Dana și Andrei Cristea

acum 36 zile

În ce de-a doua probă de la The Wall, Dana și Andrei Cristea au adunat suma de 5.423 de lei.

Ramona Gabor se răsfaţă în China pe banii lui Mr. Pink

acum 36 zile

Ramona Gabor se răsfaţă în China pe banii lui Mr. Pink. A fost cazată la un hotel de lux, s-a plimbat şi a încercat tot felul de preparate interesante. Milionarul Monicăi i-a pus la dispoziţie cumnatei toată averea lui iar ea a ştiut cum să profite de acest lucru.

Star News. I-a ieșit din conturi o sumă colosală! Pe ce a spart banii Dorian Popa

acum 39 zile

Dorian Popa a dezvăluit câţi bani sparge, în numai 5 zile! I-a ieşit din conturi o sumă colosală! Află pe ce a tocat o adevărată avere.

Neatza cu Răzvan și Dani. Moș Nicolae are probleme financiare. Dani Oțil a fost nevoit să-l împrumute cu o sumă consistentă: Nici bancomatul nu mai avea bani

acum 42 zile

Dani Oțil, darnic din fire, l-a împrumutat pe Moș Nicolae cu bani. Din păcate, bancomatul nu avea suma promisă, dar a găsit la alt aparat.

Răi da buni. Octavian Graure, românul care face bani cu una dintre cele mai ingenioase idei

acum 52 zile

Românul care face teneşi unicat şi îi personalizează după bunul plac vine în platoul lui Mihai Morar. Cine este Graure şi cum face bani cu una dintre cele mai ingenioase idei.

Teleshopping la Antitalent. Te urmărește ghinionul? Tenişii lui Iisus Hristos te scapă de orice!

acum 54 zile

Antitalent este prima emisiune ce pune punctul pe ironie și conturează conceptul de antivedetă. Formatul original și curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipurile acestui domeniu, de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile...

Star Matinal. Dana Marijuana, povestea dureroasă de viață: Nu am făcut banii din muzică

acum 57 zile

Anii şi problemele au transformat-o pe cea mai fidelă fată. A învins depresia, iar azi spune ce a ajutat-o să poată să meargă mai departe. Dana Marijuana, povestea dureroasă.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 20 noiembrie 2019. Patru zodii primesc vești bune și au parte de surprize

acum 58 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 20 noiembrie. Pentru a află cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, ascultă mai departe și află ce îți rezervă astrele vineri, 20 noiembrie. Patru zodii primesc vești bune și au parte de surprize.

Cum face milioane Anca Neacşu, după succesul cu trupa "A.S.I.A."

acum 58 zile

Milioane, milioane de fluturi în stomac, dar cu milioanele de bani cum rămâne? Cum face Anca Neacşu bani după ce a cunoscut succesul în trupa ASIA

Star News. Cum își pune Cornelia Catanga viața în pericol pentru bani

acum 59 zile

Cornelia Catanga îşi riscă viaţa, pentru bani! Vezi ce face artista după ce şi-a pierdut casa, a făcut infarct şi medicii au salvat-o cu greu.

Star Matinal. Pe șantier cu Dorian Popa. A investit sute de mii de euro și încă nu este gata

acum 59 zile

Dorian Popa este pe ultima sută de metri cu terminarea casei la care a lucart atât de mult. De luni de zile, Dorian merge zilnic pe şantier. Haideţi să vedem şi noi în ce stadiu sunt lucrările şi ce probleme a întâmpinat.

Acces Direct. Amantlâc periculos? Tanti Jeni vrea răzbunare!

acum 60 zile

Susţine că şi-a prins soţul în casă cu amanta! Nimeni alta decât buna ei prietenă. După 45 de ani de căsnicie, tanti Jeni îl acuză pe soțul ei nu doar că i-ar fi infidel, ci și că ar cheltui banii ei cu amanta. Jeni vrea, acum, să îl dea afară din casă pe soțul său, pentru...

Star Matinal - Horoscopul zilei, 16 noiembrie 2019. Zodia care știe cum să înmulțească banii

acum 62 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 16 noiembrie. Pentru a află cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, ascultă mai departe și află ce îți rezervă astrele vineri, 16 noiembrie. Vezi care este zodia care știe cum să înmulțească banii.

Neatza cu Răzvan și Dani. Pepe, amintiri din copilărie: Am filmat la o nuntă, apoi cu banii câștigați mi-am luat haine

acum 63 zile

Pepe își aduce aminte cu drag de perioada copilăriei. La vârsta de 13 ani filma la nunți, iar din primii bani câștigați și-a luat haine.

The Wall. Cinthya și Vasile Enache pleacă acasă cu 343.670 de lei, cea mai mare sumă câștigată în acest sezon!

acum 63 zile

Vasile Enache nu a rupt contractul și bine a făcut. El și fiica lui, Cinthya, pleacă acasă cu suma de 343.670 de lei, cea mai mare sumă câștigată în acest sezon!

Star News. Câți bani a socs Oana Roman din buzunar ca să-și împlinească visul

acum 66 zile

I s-a împlinit visul de a avea o casă mare şi frumoasă, dar cea mai mare bătaie de cap a fost cu mutatul. Oana Roman a spus câţi bani a trebuit să scoată din buzunare, pentru a-şi îndeplini cea mai mare dorinţă.

Cât câştigă din pensie mare interpretă Maria Ciobanu

acum 68 zile

După o viață petrecută pe scenă, îndrăgita interpreta de muzică populară, Maria Ciobanu primește o pensie cum nici nu v-aţi imaginat. Câţi bani îi intră în cont Ciocârliei muzicii populare

Laura Giurcanu, despre cum a pierdut toţi banii stânşi pentru o vacanţă

acum 68 zile

Laura Giurcanu, una dintre cele mai sexy apariţii din showbiz, mărturiseşte că a pierdut toţi banii stânşi pentru o vacanţă, în doar câteva ore.

Dorina și Cristiana au ales bine! Au rupt contractul şi The Wall - Marele Zid le-a oferit 14.889 RON!

acum 70 zile

Dorina și Cristiana, mamă și fiică, pornesc în aventura vieții lor la The Wall - Marele Zid. Cu banii câștigați, cele două femei, vor schimbe ușile din casă, dar să cumpere și o mașină.

1
2
3
4
5
»