Cautare: 2443 rezultate dupa tagul "bani"

Star News. Jorge, jefuit în vacanță. Artistul a rămas fără toţi banii

acum 30 zile

Un cunoscut artist de la noi a fost jefuit în vacanţă. Jorge a rămas fără toţi banii, o sumă fabuloasă!

Star News. Cum a ajuns Mihai Trăistariu să posteze pe site-uri controversate

acum 31 zile

Mihai Trăistariu recunoaşte: face bani din fotografii în ipostaze indecente. Artistul dă lucrurile pe faţă, în premieră.

Star News. Oana Lis se plânge că o duce tot mai greu cu banii, dar și-a luat bolid de lux

acum 34 zile

Imagini surprinzătoare cu Oana Lis! După ce s-a spus că au mari probleme cu banii, soţia lui Viorel Lis a fost surprinsă la volanul unui bolid în valoare de 30 de mii de euro. Blonda ne-a dezvăluit de unde a făcut rost de bani ca să-şi permită o astfel de maşină.

Lumea Nevăzută. Cum să-ți crești venitul de zece ori într-un an

acum 35 zile

Andreea Filip, prezenă în emisiunea ”Lumea Nevăzută”, a explicat cum să-ți crești venitul de zece ori într-un an cu ajutorul subconștientului.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 23 februarie 2020. Află cum stai în materie de dragoste, bani și dragoste

acum 35 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 22 februarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, urmărește clipul de mai sus.

Fiica patronului de la Astra Giurgiu a făcut un gest demn de lăudat!

acum 37 zile

Adina Niculae a fost surprinsă, recent în Capitală, îmbrăcată extrem de comod şi fără vreun accesoriu extravagant la un restaurant, în compania unor prieteni. Ceea ce a surprins cu adevărat a fost comportamentul! Deşi, are bani să întoarcă cu lopata, nu uită să fie om! Fiica lui...

Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost prins cu o geantă plină de bani. Sute de mii de euro, puşi într-un sac!

acum 39 zile

Da, sunt chiar ei, Tristan şi Cobra Tate, care fac ce fac, şi tot în atenţia publicului rămân. De data asta se prezinta în faţa noastră în toată splendoarea...cu tot cu grămada de cash...aşa cum le stă bine unor milionari. Dar nu ne miră acest lucru! Ne-a obişnuit cu aroganţele...

Star News. Tristan și Cobra Tate se plimbă cu geanta plină cu bani! Ce afaceri ilegale ar face cei doi

acum 40 zile

Am pus mâna pe imaginile care vor lăsa toată România, cu gura căscată! Avem filmări exclusive, cu fostul Biancăi Drăguşanu, fratele lui şi o geantă plină cu bani! Sunt imagini 100% reale şi vorbim despre o avere la mijloc! Ce afaceri ilegale ar face fraţii Tate şi cum au ajuns să...

Asia Express. După o bere răcoroasă merge o masă copioasă! Răzvan Fodor și Sorin Bontea fac rost de mâncare fără să dea bani

acum 40 zile

După ce s-au răcorit cu visata bere rece, Răzvan Fodor și Sorin Bontea fac rost și de mâncare, fără să-și folosească dolarul. Cei doi sunt extrem de încântați că și-au asigurat energia pentru a doua zi.

Gigi Becali, război deschis cu un procuror DNA: Mă șicanează la bănci. Ce vreți de la mine?

acum 40 zile

Gigi Becali acuză un procuror DNA de șicanare, după mai multe presiuni pe care le-ar exercita asupra băncii la care latifundiarul din Pipera și familia sa au deschise mai multe conturi.

Costache lasă spitalele fără banii pentru majorările de salarii

acum 40 zile

Guvernul nu a alocat bani pentru majorările de salarii din sănătate, care ar fi trebuit să se aplice de la începutul acestui an. 

Star News. Cum a făcut primii bani Geo Rotariu, unul dintre tinerii afacerişti de succes din România

acum 41 zile

Geo Rotariu, unul dintre tinerii afacerişti de succes din România, a spus cum a făcut primii bani. A plecat de la zero, nu a avut nici un sprijin, iar acum se plimbă cu maşini de sute de mii de euro.

Neatza cu Răzvan și Dani. Programul Rabla se extinde la motociclete și scutere. Valoarea voucherului

acum 45 zile

Din acest an programul Rabla se extinde la motociclete, iar cei care aleg aceasta oportunitate primesc un voucher minim în valoare de 3500 de lei.

Star News. Trecutul tumultos a lui Serghei Mizil. Din ce combinaţii făcea 80 de mii de lei într-o lună pe vremea lui Ceuşescu

acum 46 zile

Serghei Mizil a mărturisit din ce combinaţii făcea 80 de mii de lei într-o lună pe vremea lui Ceuşescu, dar şi ce a făcut timp de 11 ani în care a renunţat la alcool.

Star Matinal. Kamara strânge bani pentru tratamentul fiului. Micuțul a suferit șase transplanturi cu celule stem

acum 46 zile

Situație dificilă pentru Kamara. Artistul strânge bani pentru tratamentul fiului care până acum a suferit șase transplanturi cu celule stem.

Star Matinal. Emilia Dorobanțu, despre drama de la început de an: În casă se aflau și bani când a luat foc

acum 47 zile

Emilia Dorobanțu a venit la Star Matinal și a vorbit despre incendiul care i-a mistuit casa părintească. ”În casă se aflau și bani când a luat foc”, a spus artista.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ponturi în negociere. Cum să obții cel mai bun preț

acum 47 zile

Adrian Maniutiu, jurnalist și consultant economic, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva ponturi în negociere care te vor ajuta să obții cel mai bun preț.

Lumea Nevăzută. De ce se despart oamenii

acum 49 zile

Vrei să știi dacă o să ai parte de bani sau iubire pe plan sentimental? La Lumea Nevăzută vei afla cu ce drepturi divine te-ai născut.

Lumea Nevăzută. Ce trebuie să faci ca să recâștigi sporul casei

acum 49 zile

Vrei să știi dacă o să ai parte de bani sau iubire pe plan sentimental? La Lumea Nevăzută vei afla cu ce drepturi divine te-ai născut.

Lumea Nevăzută. Află cu ce drepturi divine te-ai născut: Nu suntem egali!

acum 49 zile

Vrei să știi dacă o să ai parte de bani sau iubire pe plan sentimental? La Lumea Nevăzută vei afla cu ce drepturi divine te-ai născut.

1
2
3
4
5
»