Cautare: 2525 rezultate dupa tagul "bani"

Star News. Câți bani a socs Oana Roman din buzunar ca să-și împlinească visul

acum 239 zile

I s-a împlinit visul de a avea o casă mare şi frumoasă, dar cea mai mare bătaie de cap a fost cu mutatul. Oana Roman a spus câţi bani a trebuit să scoată din buzunare, pentru a-şi îndeplini cea mai mare dorinţă.

Cât câştigă din pensie mare interpretă Maria Ciobanu

acum 241 zile

După o viață petrecută pe scenă, îndrăgita interpreta de muzică populară, Maria Ciobanu primește o pensie cum nici nu v-aţi imaginat. Câţi bani îi intră în cont Ciocârliei muzicii populare

Laura Giurcanu, despre cum a pierdut toţi banii stânşi pentru o vacanţă

acum 241 zile

Laura Giurcanu, una dintre cele mai sexy apariţii din showbiz, mărturiseşte că a pierdut toţi banii stânşi pentru o vacanţă, în doar câteva ore.

Dorina și Cristiana au ales bine! Au rupt contractul şi The Wall - Marele Zid le-a oferit 14.889 RON!

acum 244 zile

Dorina și Cristiana, mamă și fiică, pornesc în aventura vieții lor la The Wall - Marele Zid. Cu banii câștigați, cele două femei, vor schimbe ușile din casă, dar să cumpere și o mașină.

Star Matinal. Câți bani le-a pregătit Anamaria Prodan copiilor

acum 245 zile

Nu există ceva ce nu şi-ar permite, se plimbă, are grijă să se răsfeţe şi are o viaţă de invidiat. Conturile sunt doldora, dar Anamaria îşi administrează fiecare leu din cont. Câţi bani are pregătiţi pentru copii, ne spune chiar sexy impresara.

Star Matinal. Cum își educă fiul Anna Lesko

acum 246 zile

Anna Lesko este o mămică model. Frumoasa cântăreaţă îl învaţă pe fiul ei, Adam să fie responsabil. Ce a făcut micuţul cu banii adunaţi la puşculiţă.

Horoscopul zilei, 06 noiembrie 2019. Ce pas ar trebui să facă patru zodii! Vezi dacă te numeri printre ele

acum 246 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 06 noiembrie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Vezi ce pas ar trebui să facă patru zodii.

Star Matinal. Doinița Oancea, adevărul despre operațiile estetice

acum 247 zile

Când vine vorba despre operaţii estetice, unele vedete se cam feresc să vorbească. Nu si Doiniţa Oancea care ne vorbeşte despre ce nu şi-ar schimba, dar şi despre lucrurile în care îşi investeşte banii.

Star News. Cine e omul din umbră care l-a ajutat pe Mircea Lucescu să-și mărească averea

acum 247 zile

Cum îşi măreşte Mircea Lucescu averea de 35 de milioane de euro. Celebrul antrenor a pus mâna pe o super afacere în România. Cine e omul din umbră care l-a ajutat pe Il Luce să facă atâţia bani.

Neatza cu Răzvan și Dani. Zodiile care trec prin schimbări majore până la sfârșitul lui 2019

acum 248 zile

Astrologul Minerva spune cum stăm cu dragostea și banii în noiembrie. Vezi care sunt zodiile care trec prin schimbări majore până la sfârșitul anului.

Star Matinal. Tensiuni atinse la cote maxime! Ce se întâmplă cu concurenții din Asia Express

acum 248 zile

Pe drumul comorilor, vedetele de la Asia Express au la dispoziţie doar un euro pe zi pentru transport, cazare şi masă. Iar banii nu sunt singura problemă cu care sunt nevoiţi să se confrunte concurenţii.

Secretara Flori sapă după bani şi îi dă o lecţie poliţistului Sică! "Băi, dacă vă dau una, muriți. Cu dreapta mi-e și frică să încerc"

acum 250 zile

Băieții au crezut crezut că e o idee bună să o ia peste picior pe secretara primarului. Mare greșeală! Flori i-a pus la punct imediat!

The Wall - Marele Zid, a doua probă. Magnolia și Ana-Maria, rundă cu ghinion. Câți bani au adunat cele două concurente

acum 251 zile

În a doua probă de la The Wall, Magnolia și Ana-Maria au avut ghinion. iată câți bani au adunat cele două concurente.

Magnolia și Ana-Maria, mamă și fiică, vor să ajute copiii defavorizați cu banii de la The Wall - Marele Zid

acum 251 zile

Magnolia și Ana-Maria, mamă și fiică, pornesc în aventura vieții lor la The Wall - Marele Zid. Cu banii câștigați, cele două femei, vor să ajute copiii defavorizați.

Dorina și Cristiana au avut ghinion la proba a doua! Iată câți bani au adunat

acum 251 zile

În a doua probă de la The Wall, Dorina și Cristiana au avut ghinion. Iată câți bani au adunat cele două concurente.

Star News. Adevărata viață a lui Denis Alibec. Banul contează, dacă nu au bani nu poți să trăiești

acum 251 zile

Unii l-au criticat, alţii l-au apreciat. A venit momentul să aflăm cine este, cu adevărat, Denis Alibec! Haideţi să vedem cum e, atunci când nu joacă, pe teren, cel supranumit "perla lui Gigi Becali" şi cum trăieşte fotbalistul care defilează, pe străzile din România, într-un...

Dorina și Cristiana, mamă și fiică, pornesc în aventura vieții lor la The Wall - Marele Zid

acum 251 zile

Dorina și Cristiana, mamă și fiică, pornesc în aventura vieții lor la The Wall - Marele Zid. Cu banii câștigați, cele două femei, vor schimbe ușile din casă, dar să cumpere și o mașină.

Acces Direct. Romeo de Vâlcea, părăsit de Julieta lui din cauza părinţilor fetei!? Îndrăgostitul susţine că mama iubitei sale i-ar fi cerut bani

acum 253 zile

Romeo şi Julieta de Vâlcea! O iubeşte şi ştie că şi fata are aceleaşi sentimente pentru el. Însă, tinerii nu pot să-şi trăiască povestea de dragoste, din cauza părinţilor fetei, acuză el. Îndrăgostitul susţine că mama iubitei sale i-ar fi cerut bani, ca să fie de acord cu...

Horoscop marți, 29 octombrie. Vărsătorii sunt în centrul atenției, iar Taurii fac planuri de viitor cu partenerul

acum 254 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 29 octombrie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele luni, 29 octombrie.

Titi Aur, lecții de pilotaj! Cât trebui să investească un începător

acum 255 zile

Legenda automobilismului românesc, Titi Aur, ne-a povestit despre sumele pe care ar trebui să le investească un începător, dacă îşi doreşte să participe la curse.

«
6
7
8
9
10
»