Cautare: 2411 rezultate dupa tagul "bani"

Acces Direct. Reglare de conturi între vedete? Războinica Rafaela Mărcaş ar fi fost bătută la îndemnul unei fete de bani gata: Chiar nimeni nu a văzut ce am pățit?

acum 128 zile

Caz uluitor în showbiz-ul românesc! Rafaela Mărcaş, una dintre cele mai sexy vedete ar fi "încasat-o" serios. Sexoasa brunetă ar fi fost agresată în unul dintre cele mai luxoase localuri de pe malul lacului Herăstrău.

The Wall, a treia probă. Marius și Elena au ajuns la suma de 29.920 de lei

acum 129 zile

În cea de a treia probă de la The Wall, Marius și Elena au ajuns la suma de 29.920 de lei.

Ce a făcut Cristi Chivu cu zecile de milioane câştigate în anii de glorie! Pe ce a cheltuit sume exorbitante şi ce pierderi a avut în afaceri!

acum 130 zile

Banii se fac...iar Cristi Chivu a fost coştient de lucrul acesta dintotdeauna. Însă, dacă fostul fotbalist a avut un succes răsunător pe teren, nu am putea spune acelaşi lucru şi despre afaceri. Banii pe care i-a câştigat din fotbal nu au fost puţini, având în vedere faptul că prin...

Xtra Night Show. Andreea Podărescu iese la atac. Ce îi reproșează fostului iubit: Mi-a tăiat toate finanțele

acum 131 zile

La Xtra Night Show, Andreea Podărescu iese la atac cu reproșuri față de fostul ei iubit. ”Mi-a tăiat toate finanțele”, a declarat aceasta.

Xtra Night Show. Cât a cheltuit fostul iubit pentru răsfățul Andreei Podărescu: Un an şi jumătate nu mi-a cumpărat absolut nimic

acum 131 zile

Andreea Podărescu îi răspunde extrem de dur şi cu probe concrete fostului iubit. Acesta a afirmat că, atât timp cât au fost împreună, şi-a răsfăţat iubita cu nenumărate cadouri care au constat în haine, bijuterii şi alte obiecte! Cea supranumită Prinţesa Bucureştilor şi-a...

Răi da Buni. În ce a investit Oase banii câștigați în Asia Express: Oricine este invitat acolo. Este ceva foarte personal

acum 131 zile

Oase se va reîntoarce la Asia Express! După ce a ieşit câştigător, Oase revine în forţă şi nu ca participant. Iată în ce a investit artistul banii câștigați în Asia Express 2.

Răi da Buni. Adevărata avere a lui Nick Rădoi

acum 131 zile

Şi-a arătat yacht-urile şi casa, însă nimeni nu i-a văzut adevărata avere! Nick Rădoi ne arată tot ce are mai scump pe lume. Iar asta nu e tot! Nick Rădoi ne dezvăluie cel mai mare secret al său.

Ramona Gabor aruncă bani grei pe evenimentele de fiţe

acum 134 zile

Ramona Gabor s-a despărţit de iubit şi îşi vede în continuare de viaţa! Nu, nu îşi plânge de milă! Ba dimpotrivă! A revenit la obiceiurile ei şi petrecerile cu fast. Bineînţeles, printre cei mai bogaţi oameni ai lumii!

Cum a făcut Gigi Becali primul milion de euro

acum 136 zile

Cum a reuşit Gigi Becali să facă averea despre care ştie întreaga Românie. Prin ce greutăţi a trecut şi din ce a făcut primul milion de euro, vedem chiar acum.

Situaţie fără precedent pentru Simona Trașcă! Fostul soţ i-a lăsat o super moştenire!

acum 139 zile

Invitată la "Răi Da Buni", Simona Trașcă a povestit, în direct, de nu i-a fost alături băiatului său, dar şi ce se va alege de banii fostului partner

Ioana Filimon, acuzată de furt! Turcul milionar susţine că l-ar fi înşelat cu 26.000 de dolari!

acum 139 zile

Ioana Filimon e acuzată de furt de fostul iubit care o urmăreşte non-stop! Turcul milionar susţine că vedeta l-ar fi înşelat cu 26.000 de dolari!

Lumea Nevăzută. Sfinţii şi arhanghelii care te ajută să ai mai mulţi bani

acum 140 zile

Invitată la "Lumea Nevăzută", Risvan Vlad Rusu, prezintă cele mai tari trucuri prin care atragi banii.

Lumea Nevăzută. Cele mai tari trucuri prin care atragi banii

acum 140 zile

Invitată la "Lumea Nevăzută", Risvan Vlad Rusu, prezintă cele mai tari trucuri prin care atragi banii.

Star News. Ionuţ Dolănescu, avere impresionantă. Valoarea bunurilor se ridică la o sumă cu multe zerouri

acum 142 zile

Ionuţ Dolănescu a arătat mereu faptul că este un artist modest, dar are o avere impresionantă. Două case în America, maşini de lux şi casa moştenită de la tatăl lui, iar valoarea bunurilor se ridică la o sumă cu multe zerouri.

Xtra Night Show. Fostul iubit al Andreei Podărescu, datorii la Prințesa Bucureștilor: Au existat interese materiale din partea lui

acum 143 zile

Invitată la Xtra Night Show, Andreea Podărescu susține că iubitul ei are datorii la ea. Încă de la începutul relației, bărbatul ar fi vrut să scoată bani de pe urma ei vedetei.

Răi da buni. Rob Kowalski a devenit speaker din stripper! A gustat toate plăcerile vieții până când l-a întâlnit pe Dumnezeu

acum 143 zile

Din stripper a devenit speaker! Rob Kowalski a fost crescut de o mamă de 14 ani şi fără tată, când toţi copiii voiau să devină ingineri, bancheri sau poliţişti, el îşi dorea să danseze şi să se dezbrace pe bani!

Star News. Adi Sînă, despre perioadele grele din viaţa sa. Nu avea bani nici măcar de bilet de tramvai

acum 143 zile

Acum, este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi şi câştigă pe măsură, însă lucrurile nu au stat dintotdeauna aşa! Adi Sînă a vorbit despre perioadele grele din viaţa sa, în care nu avea bani nici măcar de bilet de tramvai.

Xtra Night Show. Andreea Podărescu, probleme financiare grave: Tatăl copilului a plătit doar prima chirie. De multe ori nu am mâncat eu, ca să mănânce copilul

acum 144 zile

Andreea Podărescu are grave probleme financiare. ”Tatăl copilului a plătit doar prima chirie. De multe ori nu am mâncat eu, ca să mănânce copilul”, a dezvăluit aceasta la Xtra Night Show.

Acces Direct. Exasperare în familia Luizei! Mama copilei a primit amendă: Sper să strângem banii și să o plătesc

acum 144 zile

Mama Luizei, tânăra care se presupune că ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, a primit o amendă de 5000 de lei pentru că nu s-a prezentat la DIICOT.

Pe ce îşi toacă Inna sumele frumuşele pe care le câştigă din muzică

acum 144 zile

Am aflat pe ce îşi toacă Inna sumele frumuşele pe care le câştigă din muzică. Este cunoscută în toată lumea, are fani care se înghesuie la concertele ei şi face bani şi din imagine. În ce îi investeşte, aflăm chiar de la ea.

«
6
7
8
9
10
»