Cautare: 2372 rezultate dupa tagul "bani"

Nicuşor Iordan, dezvăluiri despre banii lui Aurelian Preda: Am investit în el vreo 50.000 de euro

acum 84 zile

Nicuşor Iordan, artistul pe care Ana Maria Preda l-a acuzat de abuz, ne-a acordat un interviu în exclusivitate în care îşi spune partea lui de adevăr. Şi a făcut dezvăluiri la care nimeni nu se aştepta.

Star Matinal. Ramona Gabor, viață de nabab! Trăiește pe picior mare peste hotare

acum 84 zile

Ramona Gabor, lux, stil şi o viaţă de vis! Sora Monicăi Gabor trăiește pe picior mare peste hotare. Vezi cum face vedeta banii.

Star Matinal. Cristian Boureanu a fost executat silit. Suma fabuloasă pe care trebuie să o achite

acum 86 zile

Lovitură decisivă pentru Cristian Boureanu! Averea afaceristului este împărţită duşmanilor. Magistraţii au luat decizia finală, iar acum e bun de plată.

Star News. Viața Anamariei Prodan dincolo de bogăție și putere. Ce sacrificii face şi ce preţ plăteşte

acum 87 zile

Anamaria Prodan, loviturile cumplite din spatele goanei după bani! Ce sacrificii face şi ce preţ plăteşte pentru tot ce are! Cum e, de fapt, impresarei dincolo de bogăţie şi putere! Puţini ştiu ce i se întâmplă vedetei.

Neatza cu Răzvan şi Dani. Zodiile care pot primi bani pe neașteptate

acum 87 zile

Berbec. Veniturile tale din munca se vor rotunji în următoarele zile așa încât oferă celor dragi ajutorul necesar sau câte un mic cadou.

Neatza cu Răzvan şi Dani. Cum le impunem limite copiilor noștri. De ce nu este bine să le facem toate poftele celor mici

acum 87 zile

Anamaria Ciuhuță, specialist financiar bancar explică la Neatza cu Răzvan şi Dani cum să le impunem limite copiilor noștri.

Star Matinal. Vloggerița Ioana Chişiu își prezintă casa fabuloasă. În ce a investit banii câștigați

acum 88 zile

Ioana Chişiu, una dintre cele mai sexy şi de succes vloggeriţe din ţară ne prezintă colţişorul ei de Rai. Vloggeriţa ne-a făcut turul casei iar ceea ce am văzut ne-a lăsat cu gura căscată. Genţi, pantofi şi foarte multe haine.

Acces Direct. Reglare de conturi între vedete? Războinica Rafaela Mărcaş ar fi fost bătută la îndemnul unei fete de bani gata: Chiar nimeni nu a văzut ce am pățit?

acum 91 zile

Caz uluitor în showbiz-ul românesc! Rafaela Mărcaş, una dintre cele mai sexy vedete ar fi "încasat-o" serios. Sexoasa brunetă ar fi fost agresată în unul dintre cele mai luxoase localuri de pe malul lacului Herăstrău.

The Wall, a treia probă. Marius și Elena au ajuns la suma de 29.920 de lei

acum 91 zile

În cea de a treia probă de la The Wall, Marius și Elena au ajuns la suma de 29.920 de lei.

Ce a făcut Cristi Chivu cu zecile de milioane câştigate în anii de glorie! Pe ce a cheltuit sume exorbitante şi ce pierderi a avut în afaceri!

acum 93 zile

Banii se fac...iar Cristi Chivu a fost coştient de lucrul acesta dintotdeauna. Însă, dacă fostul fotbalist a avut un succes răsunător pe teren, nu am putea spune acelaşi lucru şi despre afaceri. Banii pe care i-a câştigat din fotbal nu au fost puţini, având în vedere faptul că prin...

Xtra Night Show. Andreea Podărescu iese la atac. Ce îi reproșează fostului iubit: Mi-a tăiat toate finanțele

acum 93 zile

La Xtra Night Show, Andreea Podărescu iese la atac cu reproșuri față de fostul ei iubit. ”Mi-a tăiat toate finanțele”, a declarat aceasta.

Xtra Night Show. Cât a cheltuit fostul iubit pentru răsfățul Andreei Podărescu: Un an şi jumătate nu mi-a cumpărat absolut nimic

acum 93 zile

Andreea Podărescu îi răspunde extrem de dur şi cu probe concrete fostului iubit. Acesta a afirmat că, atât timp cât au fost împreună, şi-a răsfăţat iubita cu nenumărate cadouri care au constat în haine, bijuterii şi alte obiecte! Cea supranumită Prinţesa Bucureştilor şi-a...

Răi da Buni. În ce a investit Oase banii câștigați în Asia Express: Oricine este invitat acolo. Este ceva foarte personal

acum 93 zile

Oase se va reîntoarce la Asia Express! După ce a ieşit câştigător, Oase revine în forţă şi nu ca participant. Iată în ce a investit artistul banii câștigați în Asia Express 2.

Răi da Buni. Adevărata avere a lui Nick Rădoi

acum 93 zile

Şi-a arătat yacht-urile şi casa, însă nimeni nu i-a văzut adevărata avere! Nick Rădoi ne arată tot ce are mai scump pe lume. Iar asta nu e tot! Nick Rădoi ne dezvăluie cel mai mare secret al său.

Ramona Gabor aruncă bani grei pe evenimentele de fiţe

acum 97 zile

Ramona Gabor s-a despărţit de iubit şi îşi vede în continuare de viaţa! Nu, nu îşi plânge de milă! Ba dimpotrivă! A revenit la obiceiurile ei şi petrecerile cu fast. Bineînţeles, printre cei mai bogaţi oameni ai lumii!

Cum a făcut Gigi Becali primul milion de euro

acum 99 zile

Cum a reuşit Gigi Becali să facă averea despre care ştie întreaga Românie. Prin ce greutăţi a trecut şi din ce a făcut primul milion de euro, vedem chiar acum.

Situaţie fără precedent pentru Simona Trașcă! Fostul soţ i-a lăsat o super moştenire!

acum 101 zile

Invitată la "Răi Da Buni", Simona Trașcă a povestit, în direct, de nu i-a fost alături băiatului său, dar şi ce se va alege de banii fostului partner

Ioana Filimon, acuzată de furt! Turcul milionar susţine că l-ar fi înşelat cu 26.000 de dolari!

acum 102 zile

Ioana Filimon e acuzată de furt de fostul iubit care o urmăreşte non-stop! Turcul milionar susţine că vedeta l-ar fi înşelat cu 26.000 de dolari!

Lumea Nevăzută. Sfinţii şi arhanghelii care te ajută să ai mai mulţi bani

acum 103 zile

Invitată la "Lumea Nevăzută", Risvan Vlad Rusu, prezintă cele mai tari trucuri prin care atragi banii.

Lumea Nevăzută. Cele mai tari trucuri prin care atragi banii

acum 103 zile

Invitată la "Lumea Nevăzută", Risvan Vlad Rusu, prezintă cele mai tari trucuri prin care atragi banii.

1
2
3
4
5
»