Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

Publicat pe 17.03.2020 la 18:20 Actualizat pe 18.03.2020 la 11:09

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Monica Davidescu

instagram/monica davidescu

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Vedeta împărtășește cu fanii părerile sale cât se poate de oneste, dovedind, ca întotdeauna, că este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului.

Mamă blândă și înțelegătoare, Monica Davidescu nu vrea să-și forțeze fiica să o urmeze în carieră:”Nu pun presiune absolut deloc. Asta ar fi o mare greșeală. Îi deschid oportunități. Ea va alege’’.

Cu toții știm că vocea Monicăi este specială și inconfundabilă, însă capătă o sensibilitate aparte atunci când se aduce în discuție pasiunea sa de-o viață, teatrul. Spre satisfacția iubitorilor de teatru, Monica Davidescu oferă detalii despre colaborarea pe care o va avea cu Aurelian Temișan:”La Teatrul Național o să joc și piesa pe care am reușit să o producem eu și Aurelian:”Eu te cred, da’ tu mă minți”, pe 30 martie. O comedie frumoasă despre relațiile tinerilor”.

Pentru că este o femeie care cunoaște gloria, artista a fost îndemnată să dea o definiție a femeii de succes. În viziunea ei, o femeie de succes este aceea care “are timp să le facă pe toate” și este de părere că timpul este principalul inamic al succesului. “Ziua are doar 24 de ore. Ar trebui să aibă mult mai mult ca să poată face și restul lucrurilor care sunt necesare”.

Solidară cu toate reprezentantele sexului frumos, Monica Davidescu trage concluzia că:”femeile trebuie să tragă mai mult decât un bărbat pentru a-și face carieră”.

În timpul liber, actrița nu ar refuza un film bun:”Dacă vreau într-adevăr să mă relaxez într-o seară, văd un film din filmele online, iar acum pentru că suntem în apropierea Galei Gopo, văd toate filmele românești pe platformă, pentru că sunt unul dintre votanți”.

Și dacă erai curios care este filmul preferat al Monicăi, află că este vorba despre legendarul ‘’La vita è bella’’.

“Să știi că eu m-am identificat o bună și mare perioadă de timp cu “La vita è bella”. Asta pentru că nu prea pot să văd filme și să citesc cărți despre perioada Holocaustului, fără să fiu tulburată total. Am senzația că mă confund cu viețile personajelor din acea vreme (...) deci aș vrea să joc un personaj dintr-un film care se referă la perioada Holocaustului”.

Criss și Vlad te așteaptă la CulTOUR cu noi invitați, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel.

În articolul

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x