Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

Publicat pe 17.03.2020 la 18:20 Actualizat pe 18.03.2020 la 11:09

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Monica Davidescu

instagram/monica davidescu

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Vedeta împărtășește cu fanii părerile sale cât se poate de oneste, dovedind, ca întotdeauna, că este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului.

Mamă blândă și înțelegătoare, Monica Davidescu nu vrea să-și forțeze fiica să o urmeze în carieră:”Nu pun presiune absolut deloc. Asta ar fi o mare greșeală. Îi deschid oportunități. Ea va alege’’.

Cu toții știm că vocea Monicăi este specială și inconfundabilă, însă capătă o sensibilitate aparte atunci când se aduce în discuție pasiunea sa de-o viață, teatrul. Spre satisfacția iubitorilor de teatru, Monica Davidescu oferă detalii despre colaborarea pe care o va avea cu Aurelian Temișan:”La Teatrul Național o să joc și piesa pe care am reușit să o producem eu și Aurelian:”Eu te cred, da’ tu mă minți”, pe 30 martie. O comedie frumoasă despre relațiile tinerilor”.

Pentru că este o femeie care cunoaște gloria, artista a fost îndemnată să dea o definiție a femeii de succes. În viziunea ei, o femeie de succes este aceea care “are timp să le facă pe toate” și este de părere că timpul este principalul inamic al succesului. “Ziua are doar 24 de ore. Ar trebui să aibă mult mai mult ca să poată face și restul lucrurilor care sunt necesare”.

Solidară cu toate reprezentantele sexului frumos, Monica Davidescu trage concluzia că:”femeile trebuie să tragă mai mult decât un bărbat pentru a-și face carieră”.

În timpul liber, actrița nu ar refuza un film bun:”Dacă vreau într-adevăr să mă relaxez într-o seară, văd un film din filmele online, iar acum pentru că suntem în apropierea Galei Gopo, văd toate filmele românești pe platformă, pentru că sunt unul dintre votanți”.

Și dacă erai curios care este filmul preferat al Monicăi, află că este vorba despre legendarul ‘’La vita è bella’’.

“Să știi că eu m-am identificat o bună și mare perioadă de timp cu “La vita è bella”. Asta pentru că nu prea pot să văd filme și să citesc cărți despre perioada Holocaustului, fără să fiu tulburată total. Am senzația că mă confund cu viețile personajelor din acea vreme (...) deci aș vrea să joc un personaj dintr-un film care se referă la perioada Holocaustului”.

Criss și Vlad te așteaptă la CulTOUR cu noi invitați, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel.

În articolul

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • ieri la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • ieri la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • ieri la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune
Happy People • pe 26.11 la 12:27
Dorian Popa va transmite live, pe a1.ro, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!