Cum e cu gelozia în cuplul Criss-Vlad? Criss are un motiv de gelozie, Vlad zice că are 20!

Publicat pe 06.02.2020 la 09:48 Actualizat pe 06.02.2020 la 10:50

În luna iubirii, în luna în care sărbătorim Dragobetele și Sfântul Valentin, echipa Happy Channel a pregătit o ediție specială a emisiunii ”CulTOUR”, o edițe dedicată celui mai frumos cuplu: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

În luna iubirii, în luna în care sărbătorim Dragobetele și Sfântul Valentin, echipa Happy Channel a pregătit o ediție specială a emisiunii ”CulTOUR”, o edițe dedicată celui mai frumos cuplu: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Așadar, despre iubire, dar nu numai, în interviul cu Criss și Vlad. Cât de bine se cunosc ei, după aproape 8 ani de relație, aflați din interviul alăturat.

- Fiind un cuplu și în viața reală, vă e mai ușor să jucați un cuplu și în film?

- Vlad: da, mie mi se pare mai ușor.

- Criss: depinde de ce fel de personaje interpretezi, dacă personajele seamă foarte tare cu personajul din viața reală. Dacă Ana, din ”Fructul oprit” a semănat cu mine, mi-a fost ușor să joc un cuplu cu Vlad. Dar, având în vedere că Ioan nu seamănă mai deloc cu Vlad, a fost un element nou. Nu știam cum să tratez relația Ana-Ioan. D-asta zic că e cu dus-întors.

- E prima oară când Criss te vede în brațele altei femei (n.r. întrebarea face referire la scenariul serialului ”Sacrificiul”). Cum e cu gelozia? Te sună mai des când ești la filmări?

- Vlad: am observat și eu. Îmi dă mai multe mesaje, mă sună mai des. Și mă tot gândeam: ”Oare ce s-a întâmplat?”. Până la urmă, și eu am fost gelos, la casting, când a avut de dat proba cu mai mulți actori și a avut scena de sărut și s-a sărutat cu vreo 20. Și eu eram, gen: ”frate, nu se mai opresc? Putem să ne oprim?”.

- Care dintre voi a fost mai gelos?

- Vlad: eu am avut mai multe motive. Recunosc. Eu am avut 20 de motive. Ea are unul și bun!

- Criss: în general, gelozia nu e bună. Dar există și niște joculețe în care mă duc la filmare să văd... Ei, glumim acum. Serios vorbind, noi suntem doi oameni cu picioarele pe pământ, avem relația asta de niște ani buni de zile, am trecut prin lucruri împreună, am învățat din experiențele noastre și geloziile de genul ăsta nu mai există. Meseria asta a noastră e foarte grea, din punctul ăsta de vedere, pentru că e foarte greu să te detașezi, să intri în pielea unui personaj. Faptul că suntem actori, e un avantaj pentru relația noastră.

- Criss, pe ce cheltuie Vlad cei mai mulți bani?

- Pe încălțări.

- Ești de acord, Vlad?

- Vlad: Da!

- Acum, Vlad, zi-ne pe ce cheltuie Criss cei mai mulți bani?

- Pe... orice!

Despre provocarea pe care serialul ”Sacrificiul” le-a adus-o, despre temerile lor legate de acest proiect – primul în care nu formează un cuplu, despre ce se va întâmpla cu personajele lor, ce întrebare i-a făcut pe Criss și Vlad să se aprindă și să se ciondănească, aflați din clipul alăturat.

În articolul

Cum e cu gelozia în cuplul Criss-Vlad? Criss are un motiv de gelozie, Vlad zice că are 20!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • ieri la 15:22
Sushi vegan delicios cu legume
Happy People • ieri la 14:23
Buse Meral, superba actriță din “Ține-mă de mână”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste
Happy People • ieri la 13:11
Mario Cimarro are 49 de ani, dar pare că nu a îmbătrânit nicio secundă. Cum arată acum actorul
Cuisine • pe 20.10 la 13:49
2 rețete simple și delicioase ușor de întins pe pâine
Happy People • pe 20.10 la 12:40
Au trecut 22 de ani de la premiera "La Usurpadora". Cum arată acum copiii simpatici care au jucat alături de Gabriela Spanic în telenovelă
Happy People • pe 20.10 la 11:40
Marlene Favela, protagonista din telenovela "Gata Salvaje", are o fetiță adorabilă. Micuța are 1 an și este deja vedetă pe Instagram