Cautare: 252 rezultate dupa tagul "cristina ciobanasu"

Reacția Cristinei Ciobănașu, după ce a fost asaltată cu mesaje din partea fanilor serialului ”Fructul Oprit”

acum 628 zile

Serialul ”Fructul oprit” se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Reacțiile fanilor după ce s-a anunțat că, în ”Fructul Oprit”, Cristina Ciobănașu are o fetiță

acum 649 zile

În acest sezon o veți cunoaște și pe Mara, fiica Anei Caragea, în vârstă de 6 anișori. Pe rețelele de socializare, Cristina Ciobănașu le-a făcut cunoștință fanilor cu Maria Nicole, cea care o va interpreta pe fiica sa în sezonul 2 din ”Fructul Oprit”.

Cristina Ciobănașu îi ghicește viitorul lui Vlad. Ce i se va întâmpla?

acum 652 zile

Pe Cristina Ciobănașu ați văzut-o la Happy Channel în pielea Mirunei (în ”Când mama nu-i acasă” și ”O gărmadă de caramele”), sau în rolul Anei, din ”Fructul oprit”, difuzat de Antena 1 (serial ce va reveni din 29 august , cu...

Ana, din ”Fructul Oprit”, nu mai e un copil inocent. Iată ce spun fanii despre personajul Cristinei Ciobănașu

acum 659 zile

Printre comentariile primite de fani, Cristina Ciobănașu a primit unul foarte interesant, în care personajul ei, Ana, este analizat amănunțit.

”Al cui este copilul?”, au întrebat fanii în număr mare, după ce Criss a postat clipul celui de-al doilea sezon din ”Fructul Oprit”

acum 659 zile

“Fructul oprit”, prima dramă psihologică din peisajul serialelor românești, își continuă povestea cu un nou sezon, în această toamnă, la Antena 1! Cristina Ciobănașu a postat pe pagina sa de instagram clipul de promovare a celui de-al doilea sezon al serialului ”Fructul Oprit”.

Petru Păun, schimbare de look pentru cel de-al doilea sezon din ”Fructul oprit”

acum 664 zile

Nu doar Cristina Ciobănașu a trecut printr-o schimbare radicală de look pentru filmările celui de-al doilea sezon al serialului ”Fructul oprit”, ci și Petru Păun.

Imagini SUPERBE din vacanța petrecută de Criss și Vlad în Cuba. Cuvintele sunt de prisos

acum 673 zile

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, gazdele emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată, în weekend, de Happy Channel, și-au luat rămas bun de la Cuba, țara muzicii și a culorilor, pe care și-au dorit nespus să o viziteze.

Sâmbătă, la ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad au un invitat cu o voce inconfundabilă

acum 690 zile

Iata ce puteti urmari in editia din 7 iulie a emisiunii ”PovestiCOOL”.

Mesajul emoționant, scris de Vlad, după ce el și Criss au fost lăudați de marea actriță Draga Olteanu Matei

acum 698 zile

Vlad a dorit să îi mulțumească marii actrițe nu doar în direct, ci și pe rețelele de socializare. Din acest motiv, el a publicat, pe contul său de Instagram, un emoționant mesaj de mulțumire.

Cristina Ciobănașu, despre personajul din „Fructul oprit”: „Eu am avut scene de dragoste. Asta e meseria”

acum 699 zile

Cristina Ciobănașu, despre personajul din „Fructul oprit”: „Eu am avut scene de dragoste. Asta e meseria”.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman împart, de 6 ani, o frumoasă poveste de dragoste: „La 18 ani am fost cerută în căsătorie”

acum 699 zile

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman împart, de 6 ani, o frumoasă poveste de dragoste: „La 18 ani am fost cerută în căsătorie”.

Iată ce i-au transmis fanii Cristinei Ciobănașu, după schimbarea ei radicală de look

acum 701 zile

Pentru filmările următorului sezon al serialului ”Fructul oprit”, Cristina Ciobănașu a făcut o schimbare majoră de imagine. La vederea noului look al Cristinei, fanii au asaltat-o cu mesaje pe rețelele de socializare.

Cristina Ciobănașu a făcut o schimbare RADICALĂ de look pentru al doilea sezon din ”Fructul Oprit”. Iat-o cum arată acum

acum 705 zile

Criss, care o interpretează pe Ana în serialul produs de Ruxandra Ion, este acum roșcată. Iar renunțarea la blond se pare că este pe placul fanilor.

Vlad mărturisește, la ”PoveștiCOOL”: „Unii spun că este rolul vieții mele”

acum 735 zile

După ce Cristina Ciobănașu a mărturisit cât de milă îi este de bietul Ioan, după ce e a spus ce înseamnă pentru ea ”Fructul Oprit”, i-a venit rândul lui Vlad Gherman să vorbească despre primul serial în care nu formează un cupul cu Criss.

Vlad o întreabă pe Criss dacă i-a plăcut să joace într-un serial în care nu face pereche cu el. Răspunsul Cristinei?

acum 735 zile

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Ce surprize le-au pregătit Criss și Vlad telespectatorilor Happy Channel, în această sâmbătă, la "Povești COOL"

acum 753 zile

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor Happy Channel o nouă ediție Povești COOL, în această sâmbătă (5 mai), de la ora 15.30.  Care sunt ultimele premiere în materie de filme? Criss și Vlad le oferă fanilor câteva propuneri de...

Povestea zilei de 1 Mai. Între Ziua Internațională a Muncii și ziua escapadelor la mare și la grătar

acum 757 zile

La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman îți spun care este povestea zilei de 1 mai.

Ce filme puteți vedea în cinematografe? Iată una dintre premierele lunii mai

acum 763 zile

Ce filme puteți vedea în cinematografe? La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu vă prezintă una dintre premierele lunii mai de pe marele ecran. Este vorba despre comedia ”I feel pretty” (tradus ”Hai că sunt de belea!”).

Sâmbătă, 21 aprilie, la Povesti COOL. Criss și Vlad invită telespectatorii într-o călătorie culturală în universul Turciei

acum 767 zile

În ediția de sâmbătă (21 aprilie) a emisiunii "Povești COOL", Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le propun telespectatorilor Happy Channel să exploreze alături de ei universul Turciei! Institutul Centrul Cultural Yunus Emre este locul ideal în care cei...

1
2
3
4
5
»